Oscar-díj Golden Globe-díj vörös szőnyeg estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017-ben sem volt hiány emlékezetes divatpillanatokból és csodálatos estélyi ruhákból. Most összeszedtük az idei év legemlékezetesebb vörös szőnyeges ruháit.

Jessica Biel rögtön az év elején magasra tette a lécet. A Golden Globe-gálán elsőre talán kissé szokatlan, de nagyon is stílusos estélyiben jelent meg, ami ugyan mélyen dekoltált volt, így is ízléses maradt. A ruhát Elie Saab tervezte.

Jessica Biel Forrás: AFP

Nagyon különleges volt Chrissy Teigen Golden Globe-os ruhája is. Az arany szín nagyon jól passzolt az eseményhez, és a peplum igazán különlegessé tette: sikkes volt és elegáns.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Az idei év nagy slágere volt a sárga szín: ezt választotta Reese Witherspoon is a Golden Globe-on. Szabásában az előzőekhez képest klasszikusabb volt, de tény, hogy a színésznő csak úgy ragyogott benne.

Reese Witherspoon Forrás: AFP/Valerie Macon

A 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetéből

Ha kíváncsi vagy rá, kik bakiztak az elmúlt évek Golden Globe-gálán, akkor kattints a fotókért!

Az év legnívósabb vörös szőnyeges eseménye kétségtelenül az Oscar-gála, ahol ebben az évben a legjobb színésznő díját bezsebelő Emma Stone volt a nagy kedvencünk. A Givenchy haute couture kreáció mozgásban festett csak igazán jól, dívát varázsolt Emmából.

Emma Stone Forrás: AFP

A csodálatos pasztell idén sem maradt el az Oscar vörös szőnyegéről. Hailee Steinfield könnyű, légies, varázslatosan szép virágmintákkal díszített ruháját Ralph&Russo tervezte.

Hailee Steinfeld Forrás: Getty Images/Frazer Harrison

Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái

Az elmúlt 30 év Oscar-ruháit néztük át, és nem kevés "gyöngyszembe" futottunk bele. Nézd meg a legsokkolóbb darabokat!

Sok stílusos kismamát láttunk idén a vörös szőnyegen. Egyik kedvencünk Natalie Portman volt, aki bebizonyította, hogy egy oversize darabban is tündökölni lehet a vörös szőnyegen. A Dior-couture ruha egyáltalán nem volt zsákszerű rajta, sokkal inkább fenséges.

Natalie Portman Forrás: AFP

Nicole Kidman idén minden fontos vörös szőnyeges eseményen jelen volt, nekünk mégis egy filmpremieren tetszett legjobban. A tó tükre című sorozat sydney-i bemutatóján igazi Hamupipőke volt a színésznő.

Nicole Kidman Forrás: Northfoto

A felsorolásból nem maradhatott ki Rihanna cseppet sem megszokott Armani Privé estélyi ruhája sem, amit a Grammy-díjátadón viselt. Az óriási szoknya és a narancssárga crop top kombinációja elegáns, mégis vagány, egyszóval Rihannás.

Rihanna Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.