Görög Zita hosszú combokat és szexi dekoltázst mutatott: fotó!

modell Görög Zita szexi comb dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita szexi szerkóban edzi magát. 

Görög Zita mostanában nem fukarkodik, ha szexis képekről van szó: nemrég egy olyan posztot tett közzé, amelyen megpillanthattuk a gigadekoltázsát, és még egy ördögszarvat is a fejére húzott, hogy igazán vadító legyen.

Most pedig egy újabb szexi fotóval kápráztatta el a követőit. A szelfit egy aprócska narancssárga rövidnadrágban, és egy hozzátartozó kivágott felsőben lőtte, amelyek szépen kiemelték a sztár minden gömbölyödő idomát.

A rajongók nagyon értékelték a különleges felvételt, többen is dicsérték a ruhakompozíciót, és néhány óra alatt közel ezer kedvelést kapott.

Így változott a férfi szépségideál az elmúlt 100 évbenhttp://www.life.hu/trend/20180115-igy-valtozott-a-ferfi-szepsegideal-az-elmult-100-evben.htmlAz 1900-as évek legelejéről mutatjuk be, hogyan változott a férfi szépségideál az elmúlt több, mint száz évben. Izgalmas, néhol meglepő fotók következnek! Trend--Kelly Rohrbach bugyi nélkül pózol: fotó! http://www.life.hu/trend/20180116-igy-pozol-a-szexi-kelly-rohrbach.htmlDiCaprio exe megmutatta, mitől döglik a légy. TrendOrigoErotikus képen pózol Pamela Anderson: fotó! http://www.life.hu/trend/20180115-pamela-anderson-meztelen-fotoja-elkepesztoen-szexi.htmlPamela Anderson bárkit simán lesöpör a pályáról, ha meztelenkedésről van szó. Trend--Így gömbölyödik Vasvári Vivien pocakja: fotó! http://www.life.hu/trend/20180115-egyre-kerekedik-vasvari-vivien-hasa.htmlVasvári Vivienen már kifejezetten látszik a terhesség, és jól is áll neki. Trend--Toronyköröm a legújabb és legundorítóbb körömtrend: videó! http://www.life.hu/trend/20180115-toronykorom-a-legujabb-koromtrend.htmlSemmi értelme, időigényes, pazarlás és csúnya: ezek az új körömtrend legfőbb ismérvei. Trend--Nagymamája szavait varratta magára Sakyrah Angelique, énekesnő: videó!http://www.life.hu/trend/20180115-hanguzenetet-tetovaltatott-magara-egy-no.htmlA chicagói nő különleges módon igyekszik megőrizni a nagymamája emlékét: egy tőle származó hangüzenetet tetováltatott magára. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.