Vilmos herceg 60 ezret költött volna hajvágásra?

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
felháborodás hajvágás Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg a napokban levágatta az amúgy is kevés haját, új kinézete körül pedig igazi csata alakult ki. Elterjedt a hír, körülbelül 60 ezer forintot fizetett a fodrászatért.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Vilmos herceg még rövidebbre vágatta amúgy is ritkás haját. A szembetűnő különbségre egyből felfigyelt az internet népe, de a nagy átalakulás helyett inkább az új frizura ára kezdte el foglalkoztatni az embereket. Az a hír terjedt el ugyanis, hogy a vágásért Vilmos herceg 180 fontot, azaz átszámítva körülbelül 60 ezer forintot fizetett, ami érthetően felháborította az embereket.

Ilyen lett Vilmos herceg új frizurája Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A közösségi oldalakat elárasztották a dühöngő kommentek, így Vilmos herceg kénytelen volt reagálni, Természetesen tagadja, hogy ennyi pénzt költött volna új kinézetére, azt viszont továbbra sem tudni, hogy pontosan akkor mennyit is fizetett a hajvágásért - írja a Bors.

Heti trendjelentés: Lady Gaga meztelen mellei visszatértekhttp://www.life.hu/trend/20180119-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-emma-stone-kate-parry-zoe-kravitz.htmlAlig telt el néhány hét az új évből, máris sikerült szinte mindenkinek a legrosszabb formáját hozni. Ezen a héten több sokkoló darabot láttunk kedvenc sztárjainkon, mint szépet: mutatjuk is őket! TrendNorthfotoTestre simuló latexben pózol Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20180120-testre-simulo-latexben-pozol-a-szexi-hodi-pamela.htmlAmíg együtt voltak, Berki Krisztián többször is beszólt párjának - a már akkor se létező - túlsúlya miatt. Pamela már akkor is nagyon jól nézett ki, most pedig kifejezetten vékony. Trend--Luxusautóban szexizik Bódi Sylvi: fotó! http://www.life.hu/trend/20180119-bodi-sylvi-egy-luxusautoban-szexizik.htmlBódi Sylvi legújabb fotójától dobtunk egy hátast: luxus és szexiség a köbön. TrendOrigoBaukó Éva félmeztelenül terpeszt: fotó! http://www.life.hu/trend/20180119-bauko-eva-felmeztelen-fotojatol-elall-a-szavad.htmlBaukó Éva ezúttal sem bízta a véletlenre: azonnal kiakasztotta a szexiségmérőt. TrendOrigoGáspár Laci mindent megtesz, hogy jó formában tartsa magát http://www.life.hu/trend/20180118-igy-tartja-magat-jo-formaban-gaspar-laci.htmlGáspár Laci feltűnően sokat változott az utóbbi időben, most pedig azt is megtudtuk, hogy mivel érte ezt el, és miért döntött a változtatás mellett. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoIszappakolással kezelték Szebeni István arcát: fotó! http://www.life.hu/trend/20180118-iszappakolast-rakatott-magara-szebeni-istvan.htmlKülönleges eljárásnak vetette alá magát Szebeni István: vajon hogy tetszett neki a kezelés? TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.