A születésnapos Jennifer Aniston szépségtrükkjei

Forrás: Getty Images -
szépségápolás smink Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston 49 évesen is csak úgy ragyog. Lesd el a káprázatos színésznő kortalan szépségének titkát!

Jennifer Aniston jól tudja, hogy a szépségápolás nem a sminknél kezdődik. Éppen ezért egészségesen táplálkozik, imádja az avokádót, bármilyen módon legyen is elkészítve. Rendszeresen fogyaszt zöld teát is a frissen facsart gyümölcslevek mellé. Szeret bűnözni, ami az édességeket illeti, de aztán szigorú testedzéssel, napi szintű futással és kardióedzéssel ledolgozza.

Nagy gondot fordít az arcápolására is: hetente kényezteti bőrét arcpakolásokkal, napi rutinja a kényeztető arcolaj használata, ami feszessé, rugalmassá varázsolja bőrét. Ha vörös szőnyeges eseményre készül, mindig használ szemkörnyékápolós és hialuronsavban gazdag fátyolmaszkot.

Jennifer Aniston 49 évesen remek formában van Forrás: Getty Images

A hidratálás után bőrtökéletesítő báziskrémmel egységesíti bőrszerkezetét, majd kézzel masszírozza arcára a folyékony alapozót, mert így még természetesebb hatást tud elérni. Rózsás árnyalatú krémpirosítóval élénkíti az arcát, amit az arc közepétől a halánték irányába összedolgoz az alapozóval. Ezután krém highlighterrel emeli ki az arccsontját. Lágy és természetes hatásuk miatt imádja a krémes kozmetikumokat. Ezután csak a T-zónát púderezi le, hogy egészséges fényben ragyogjon az arca.

Szemöldökére is nagy hangsúlyt fektet. A hajszínével harmonizáló árnyalatú szemöldökporral élénkíti, kifésüli a felesleget, hogy természetes hatású maradjon és a végén egy áttetsző szemöldökbalzsammal fixálja, fényesíti. A szemfestéshez általában egy pezsgőbézs árnyalatú szemhéjpúdert használ, amit a mozgószemhéjára satíroz és egy középbarna árnyalatot tesz a szem külső sarkához, majd egy ultravékony fekete tusvonalat húz a szempillák tövébe. Szempilláit ívelő hatású fekete szempillaspirállal festi ki. Ajkának frissességét egy ártatlan, rózsás árnyalatú ajakrúzzsal hangsúlyozza, aminek a tetejére egy áttetsző, vizes hatású ajakfényt tesz, hogy optikailag teltebb ajkai legyenek. Próbáld ki a sztár trükkjeit, ha természetes és fiatalos megjelenésre vágysz.

Férfiak magassarkúban: XIV. Lajostól Kanye Westen át a kifutókighttp://www.life.hu/trend/20180206-magassarku-ferfi-cipok-kik-es-miert-hordtak.htmlGondoltad volna, hogy néhány évszázaddal ezelőtt a magassarkú nem női viselet volt? Kezdetben a magas rangú férfiak kedvelt kiegészítője volt, a piros sarkakat először XIV. Lajos "védette le". De hogyan került vissza a 20. és 21. században a férfidivatba? Jöjjön egy kis cipőtörténelem! Trend--A hónap sminktrükkje: a türkiz mámorhttp://www.life.hu/trend/20180205-a-honap-sminktrukkje-a-turkiz-mamor.htmlHa különleges hatásra vágysz, akkor próbáld ki a vibrálóan friss, türkiz színben rejlő lehetőségeket. Használhatod önmagában is, de még izgalmasabb, ha kombinálod a türkizzöldet a türkizkékkel, amihez nagyon jól passzolnak az év izgalmas Pantone színei. TrendOrigoA legjobb és legrosszabb sminkek a Grammy-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180129-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-grammy-galarol.htmlFantasztikus volt az idei Grammy-díjátadó. Bizony nem könnyű a sztárok élete: megjelenni a vörös szőnyegen, mindig valami újat hozni, hogy fenntartsák az érdeklődést... Voltak akik jól benézték és túllőttek a célon, de voltak, akik kiragyogtak, mert önmagukat adták. Nézzük meg közelebbről a legszebb és legrosszabb sminkeket, mert mindenből lehet tanulni. TrendOrigoFérfistílus: a legdögösebb és legextrémebb pasik a Grammy-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20180129-pasimustra-a-grammy-galarol.htmlA 60. Grammy-gála bőven hozott meglepetéseket a vörös szőnyegen. Lady Gaga mindenkit lesöpört a színről, sokan vétettek kisebb-nagyobb divatbakit, ráadásul a férfiak között is voltak különcök. Mutatjuk a legemlékezetesebb férfi outfiteket! TrendOrigoKi a legstílusosabb Oscar-jelölt színész? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180125-a-2018as-oscar-jelolt-ferfiak-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlKedden végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb férfi főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar! TrendOrigoKi a legstílusosabb Oscar-jelölt színésznő? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20180124-az-oscar-jelolt-legjobb-noi-foszereplok-stilusa.htmlTegnap végre kihirdették az Oscar-díj várományosait, és habár számunkra a legjobb hír természetesen a Testről és lélekről jelölése volt, ezúttal a legjobb női főszereplő kategóriában indulók stílusát vesszük górcső alá. Szavazd meg, kinek jár a divat-Oscar! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.