Sztárok, akik összeöltöztek: kinek áll jobban ugyanaz a ruha?

színésznő ruha vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt évből válogattunk össze nagy vörös szőnyeges összeöltözéseket. Szavazzátok meg, hogy kinek áll jobban ugyanaz a ruha!

Annak idején is dicsértük ez a ruhát, amit Nina Dobrev viselt az Egyenesen át című film premierjén. Tényleg fantasztikusan állt rajta ez a Prabal Gurung darab, amihez Jimmy Choo cipőt választott. Három hónappal korábban szintén egy premieren, Laura Haddock színésznőn láthattuk ugyanennek a ruhának egy hosszabb változatát, ami szintén nem volt rossz, de szerintünk ezúttal a rövidebb a nyerő.

Nina Dobrev, Laura Haddock Forrás: Getty Images, Northfoto

Kinek állt jobban?

2017 októberében, az Omega eseményén viselte ezt a szikrázó darabot a csodás Cindy Crawford, akivel bizony nehéz versenyre kelni. Lindsay Lohan le is maradt mögötte, hiába csillog-villog a cipője is.

Cindy Crawford, Lindsay Lohan Forrás: Getty Images

Kinek állt jobban?

Nicole Kidman stílusáért hol odáig vagyunk, hol értetlenkedve állunk előtte. Ezt a darabot, amit a 2017-es Glamour Woman of the Year gálára választott, kevésbé szerettük rajta. A modell, Laura Bailey néhány hónappal később viselte ugyanezt az Erdem modellt a Három óriásplakát Ebbing határában című Oscar-jelölt film premierjén.

Nicole Kidman, Laura Bailey Forrás: Getty Images

Kinek állt jobban?

A szolgálólány meséje című televíziós sorozat premierjén Alexis Bledel egy Cushnie et Ochs márkájú csillámos ruhát viselt, ami kifejezetten jól is állt neki. A színes strasszokkal kirakott ruhához színes kiegészítőket választott: pasztellzöld táskával és sárga cipővel kombinálta. Néhány hónappal később Cristin Millioti viselte ugyanezt a darabot fekete kiegészítőkkel, de színes fülbevalóval, és ordenáré kék szemfestékkel.

Alexis Bledel, Cristin Millioti Forrás: Getty Images

Kinek állt jobban?

Betsey Johnson 2017 augusztusában, az Ace Awards díjátadón sokkolt extrém szerelésben. Az eseményen mellesleg meg is nyerte a stílusikonnak járó díjat. A Sachin & Babi ruhát saját maga által tervezett ékszerekkel és táskával dobta fel. Jó pár évvel ezelőtt, még 2011-ben Katy Perry a People's Choice Awards díjátadón hordta ugyanezt a ruhát, csak jóval királylányosabb stílusban.

Betsey Johnson, Katy Perry Forrás: Getty Images

Kinek állt jobban?

A tavalyi év a pizsamákról szólt: furcsa módon az utcai divatba is beférkőzött a korábban alvásra használt viselet. Kelly Rowland és Kesha pár hónap különbséggel viselte ezt a pizsama és nadrágkosztüm találkozásából született hibridet. Nekünk fogalmunk sincs, hogy kinek állt jobban, mert abban is bizonytalanok vagyunk, hogy ez a darab bárkin is jól mutatna.

Kelly Rowland, Kesha Forrás: Northfoto

Kinek állt jobban?

A tavalyi év legviccesebb összeöltözését az Ingrid Goes West című film premierjén láthattuk. Az a gyanúnk, hogy ebben az esetben szándékosan öltözött össze a film két főszereplője, Aubrey Plaza és Elizabeth Olsen. Előbbi arany, utóbbi ezüst változatát viselte ugyanannak a Marc Jacobs darabnak. A szándékosság mellett szól az is, hogy nemcsak a ruhájuk, a cipőjük is egyforma volt. Szerintünk bájosak voltak!

Aubrey Plaza és Elizabeth Olsen Forrás: Getty Images

Kinek állt jobban?

Férfiak magassarkúban: XIV. Lajostól Kanye Westen át a kifutókighttp://www.life.hu/trend/20180206-magassarku-ferfi-cipok-kik-es-miert-hordtak.htmlGondoltad volna, hogy néhány évszázaddal ezelőtt a magassarkú nem női viselet volt? Kezdetben a magas rangú férfiak kedvelt kiegészítője volt, a piros sarkakat először XIV. Lajos "védette le". De hogyan került vissza a 20. és 21. században a férfidivatba? Jöjjön egy kis cipőtörténelem! Trend--A hónap sminktrükkje: a türkiz mámorhttp://www.life.hu/trend/20180205-a-honap-sminktrukkje-a-turkiz-mamor.htmlHa különleges hatásra vágysz, akkor próbáld ki a vibrálóan friss, türkiz színben rejlő lehetőségeket. Használhatod önmagában is, de még izgalmasabb, ha kombinálod a türkizzöldet a türkizkékkel, amihez nagyon jól passzolnak az év izgalmas Pantone színei. TrendOrigoSminktrendek tavaszra a párizsi haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180129-sminktrendek-a-2018as-tavaszi-haute-coutire-divathetrol.htmlVolt látnivaló bőven a tavaszi haute couture bemutatón: a legizgalmasabb és leglátványosabb kreációk vonultak fel úgy, ahogy a tervezők megálmodták, kompromisszumok nélkül. Káprázatos anyag- és színválaszték, pazar kiegészítők és fantasztikus sminkek uralták a bemutatókat. TrendOrigoArcápolás bőrtípusnak megfelelően: fontosabb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/trend/20180126-arcapolas-szaraz-zsiros-kevert-ekcemas-bortipusnak-megfeleloen.htmlA jól megválasztott kozmetikumokkal rengeteget segíthetsz bőrödnek, hogy egészséges és ragyogó legyen. A nem megfelelő készítmények viszont könnyen ronthatnak rajta: zsírosodhat, kiszáradhat a bőröd, de pattanások is kialakulhatnak. Ezért érdemes mindig körültekintően vásárolni! Trend--Trendjelentés a Grammy-gáláról: Lady Gaga mindenkit lesöpörthttp://www.life.hu/trend/20180129-trendjelentes-a-grammy-galarol.htmlNagy nevek hagyták ki a 60. Grammy-díjátadó vörös szőnyeges bevonulását: se Beyoncé, se Rihanna nem vettek részt rajta. Így nem is igazán maradt konkurenciája Lady Gagának, de ezúttal valószínűleg nem is tudták volna beelőzni a stílusikont. Mutatjuk a Grammy idei legjobb outfitjeit, de előre szólunk, idén a rosszul öltözött sztárok voltak fölényben. Trend--Stíluspárbaj: melyik sztár viseli dögösebben a mankót? http://www.life.hu/trend/20180123-begipszelt-labu-es-kezu-celebek-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlA sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.