Lepd meg a szerelmedet Valentin-napon! Apró, de nagyszerű ajándékok

meglepetés Valentin-nap cardex2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt javasoljuk, hogy Valentin-napon se fulladjatok bele a giccsbe, ha szeretnétek megemlékezni a szerelmesek napjáról, akkor válasszatok inkább kedves apróságokat, ajándékozzatok figyelmességet és örömöt. 
  • Képeslap

Ha a képeslapot unalmas ajándéknak tartod, akkor bizony régen néztél körbe a papírboltok kínálatában. Legnagyobb örömünkre igazi reneszánszát éli a piac: fantasztikus és bájos grafikák, humoros feliratok jellemzik, és annyira gazdag a kínálat, hogy biztosan megtalálod a megajándékozott egyéniségének megfelelőt. Egy képeslap igazi kis szeretet-bonbon. Ha odakészíted egy általad összeállított reggeli vagy vacsora mellé, hidd el, nagy örömet fogsz szerezni vele.

Ma reneszánszát élik a képeslapok: fantasztikus és bájos grafikák, humoros feliratok közül választhatunk Forrás: Shutterstock
  • Kuponfüzet

Kuponfüzetet akár te is készíthetsz. Igazából nem is az a lényeg, hogy mennyire elegáns az elkészítése, hanem, hogy miket írsz bele. Próbálj túllátni a tárgyi ajándékokon, és gondolj apró figyelmességekre. Ha például nem szoktál rendszeresen besegíteni a házimunkába, akkor készíts mosogatásról, vagy porszívózásról szóló kupont, de egy masszázs, egy közös séta, egy forró-csokizás is szuper program.

Kuponfüzetet akár te is készíthetsz, csupán próbálj túllátni a tárgyi ajándékokon, és gondolj apró figyelmességekre Forrás: capturing-joy.com by Alexa Zurcher
  • Vacsora

Nagyon jó dolog elmenni vacsorázni, de az is kifejezetten élvezetes lehet, ha az otthoni étkezést turbózzátok fel: egy szép teríték, a gyertyák fénye, esetleg néhány dísz a szobában igazán meghitté varázsolják a vacsorát. A menüt akár közösen is elkészíthetitek, kivéve, ha meglepetésnek szánod. Egy dologra figyelj: semmiképpen ne bonyolítsd túl, egyszerű fogásokat válassz, és lehetőleg ne háromfogásos menüt készíts, csak ha az előző napokon is tudsz rá időt szánni. Nem kell az idegeskedés, csak annyit vállalj, amennyit biztosan meg tudsz csinálni.

Szuper program lehet, ha étterem helyett együtt észítitek el az aznapi vacsorát Forrás: Shutterstock
  • Ékszer kicsit másként

Ha szereti a párod az ékszereket, és melyik nő ne szeretné, de úgy érzed, így is rengeteg van neki, akkor készülj valami igazán különlegessel. Látogass el egy hobbiboltba, vagy gyöngyös boltba, és válogass össze alkatrészeket egy karkötő elkészítéséhez: gyöngyöket, bőrt, zsineget, díszeket, fityegőket. Válogathatsz akár magadnak is, ha találsz férfiasabb kiegészítőket. A karkötőket pedig otthon elkészíthetitek egymásnak.

Drága ékszerek helyett készítsetek egymásnak közösen egy különleges karkötőt, nyakláncot Forrás: Shutterstock
  • Figyelmesség

Ne feledd, a legnagyobb ajándék a figyelmesség, és nem csak Valentin-napon. Például néhány elrejtett üzenet a párna alatt, a fürdőben, a könyvben, amit olvas, igazi kincs. Legyél kreatív és ismerd meg párod szeretetnyelvét!

Sztárok, akik összeöltöztek: kinek áll jobban ugyanaz a ruha? http://www.life.hu/trend/20180207-ugyanabban-a-ruhaban-jelentek-meg-a-szinesznok-a-voros-szonyegen.htmlAz elmúlt évből válogattunk össze nagy vörös szőnyeges összeöltözéseket. Szavazzátok meg, hogy kinek áll jobban ugyanaz a ruha! Trend--Férfiak magassarkúban: XIV. Lajostól Kanye Westen át a kifutókighttp://www.life.hu/trend/20180206-magassarku-ferfi-cipok-kik-es-miert-hordtak.htmlGondoltad volna, hogy néhány évszázaddal ezelőtt a magassarkú nem női viselet volt? Kezdetben a magas rangú férfiak kedvelt kiegészítője volt, a piros sarkakat először XIV. Lajos "védette le". De hogyan került vissza a 20. és 21. században a férfidivatba? Jöjjön egy kis cipőtörténelem! Trend--Heti trendjelentés: Jennifer Lopez borzalmasan nézett ki a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20180202-heti-trendjelentes-szerepel-benne-jennifer-lopez-chrissy-teigen-kirsten-dunst.htmlIzgalmasan indult a hét a Grammy-gálával, aztán volt még néhány filmpremier és vörös szőnyeges esemény, amin emlékezetes ruhaköltemények is feltűntek. Mutatjuk őket! Trend--Minden, amit a korpásodásról tudni kellhttp://www.life.hu/trend/20180201-a-haj-korpasodas-es-annak-kezelese.htmlElkapni egy rosszalló tekintetet, ahogy valaki a korpát nézi a vállunkon, talán az egyik legkínosabb dolog, ami egy nővel, de akár egy férfival is történhet. A korpásodás első jelére a legtöbben elkezdenek gyakrabban hajat mosni, ami csak fokozza a bajt, így elindul az ördögi kör: még több korpa, még több hajmosás. Lafferton Annamária fodrász szerint pedig a probléma az esetek nagy részében egy kis odafigyeléssel könnyen kezelhető. Trend--Sminktrendek tavaszra a párizsi haute couture divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20180129-sminktrendek-a-2018as-tavaszi-haute-coutire-divathetrol.htmlVolt látnivaló bőven a tavaszi haute couture bemutatón: a legizgalmasabb és leglátványosabb kreációk vonultak fel úgy, ahogy a tervezők megálmodták, kompromisszumok nélkül. Káprázatos anyag- és színválaszték, pazar kiegészítők és fantasztikus sminkek uralták a bemutatókat. TrendOrigoStíluspárbaj: melyik sztár viseli dögösebben a mankót? http://www.life.hu/trend/20180123-begipszelt-labu-es-kezu-celebek-stilusa-a-voros-szonyegen.htmlA sztárok is csak emberek, velük is történnek kisebb-nagyobb balesetek. Ettől függetlenül természetesen meg kell jelenniük a fontos eseményeken, és így születhetett meg ez a válogatás a sínbe tett, illetve begipszelt lábú és kezű sztárokról, akik ebben a helyzetben is igyekeztek a legjobb formájukat hozni. Nézzük, hogy sikerült! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.