A legemlékezetesebb ruhaköltemények a Story Gáláról

fashion week ruha Story Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekesen alakult az idei Story Gála: botrányos ruha szinte nem is volt, csak néhány kevésbé jól öltözött és egy-két különc sztár, na és persze pár durva dekoltázs törte meg az estélyi ruhások sorát. Mutatjuk a 2018-as gála legemlékezetsebb darabjait!
  • Az este egyik legkülönlegesebb outfitje egyértelműen a rapper Jacey Downé volt. Holczer Patrick stylingja tényleg nagyon ütősre sikerült, gratula!
Jacey Down Forrás: Polyák Attila/Origo
  • A gála egyik legelegánsabb résztvevője Köböl Anita volt: a szín, a szabás, a hatalmas virág tökéletes összhangban volt.

Köböl Anita (@kobolanita_beautywhispers) által megosztott bejegyzés,

  • Nagy Alexandra is elképesztően jól nézett ki: a nyakékkel és a hosszú gyöngysorokkal díszített lágy esésű ruhát Marija Sabic, szerb divattervező álmodta meg.

Nagy Alexandra (@nagy_alexandra_official) által megosztott bejegyzés,

  • Maga Nádai Anikó sem titkolta, ami elsőre is szembetűnő volt: Angelina Jolie ihlette idei Story Gálás outfitjét. Mi imádjuk a jól kivitelezett nadrágos megoldásokat, szóval jár a piros pont.

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

  • Ördög Nóra smaragdzöld Zhoja Budapest ruhája is különleges darab volt.
Ördög Nóra Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Madár Veronika nem először viseli Merő Péter kreációját, azt kell mondanunk, hogy ez a párosítás évről évre gyümölcsözőbb.
  • Görög Zitát idén szintén Merő Péter öltöztette. Ő kevésbé a dívás, inkább a lágyabb, elegánsabb vonalat hozta, mégis volt benne egy kis famme fatale beütés. Egyszerűen tökéletes!
Görög Zita Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Iszak Eszti saját márkáját viselte. A letisztult szabású bársony ruhának a hátulja volt igazán izgalmas.
Iszak Eszti Forrás: Polyák Attila/Origo
Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Kulcsár Edina a szokásos stílust hozta, idén Rabócsi Renáta tervezte a ruháját.
Kulcsár Edina Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Csősz Bogi estélyi ruhája és gyémántokkal kirakott ékszerei Hollywoodban is megállták volna a helyüket.
Csősz Bogi Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Ahogy az elmúlt években, Aleska idén is Becker Beatrice Couture darabban gálázott. Mi azonban nem is a ruhája, hanem a rendkívül tehetséges Kerényi Virág által megalkotott fejdísze miatt imádjuk igazán az outfitjét.
Sáfrány Emese Aleska Forrás: Polyák Attila/Origo

Sokkoló és botrányos ruhák az elmúlt évek Story Gáláiról

Ahogy minden év februárjában, úgy idén is összegyűlik a magyar celebvilág, hogy egy díjátadó és egy parti keretein belül megmutassák magukat a szebbnél szebb ruhakölteményekben, vagy éppen a sokkoló darabokban, amiről aztán évek múltán is beszélni fogunk. Most ezek következnek: az elmúlt gálák legnagyobb divatbakijai!

  • Rubint Réka nem a black tie-nak megfelelő estélyiben, hanem egy rövid Daalarna ruhában érkezett.
Rubint Réka és Schobert Norbi Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Muri Enikő flamenco beütésű szettjét kevésbé szerettük.
Muri Enikő Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Medveczky Ilona idén meglepő módon korának megfelelően öltözött fel, és ez előnyére vált: ezúttal tényleg úgy nézett ki, mint egy díva.
Medveczky Ilona Forrás: Polyák Attila/Origo
  • Zséda idén Celeniben tündökölt: klasszikus estélyiben, amit a tervezőre jellemző izgalmas részletek tettek egyedivé.

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

Valentin-napi frizuratippekhttp://www.life.hu/trend/20180208-valentin-napi-frizuratippek.htmlHa a hétköznapokon nem is bajlódsz különböző frizurákkal, egy-egy fontosabb eseményre, programra, vagy éppen randira érdemes kipróbálni a változatosságot nyújtó kontyokat, copfokat, vagy éppen fonásokat. Ráadásul egészen látványos frizurákat is készíthetsz gyorsan és könnyedén. Trend--A születésnapos Jennifer Aniston szépségtrükkjeihttp://www.life.hu/trend/20180207-a-szuletesnapos-jennifer-aniston-szepsegtrukkjei.htmlJennifer Aniston 49 évesen is csak úgy ragyog. Lesd el a káprázatos színésznő kortalan szépségének titkát! Trend--Lepd meg a szerelmedet Valentin-napon! Apró, de nagyszerű ajándékokhttp://www.life.hu/trend/20180208--valentin-napra-apro-de-nagyszeru-ajandekok.htmlAzt javasoljuk, hogy Valentin-napon se fulladjatok bele a giccsbe, ha szeretnétek megemlékezni a szerelmesek napjáról, akkor válasszatok inkább kedves apróságokat, ajándékozzatok figyelmességet és örömöt. Trend--Sztárok, akik összeöltöztek: kinek áll jobban ugyanaz a ruha? http://www.life.hu/trend/20180207-ugyanabban-a-ruhaban-jelentek-meg-a-szinesznok-a-voros-szonyegen.htmlAz elmúlt évből válogattunk össze nagy vörös szőnyeges összeöltözéseket. Szavazzátok meg, hogy kinek áll jobban ugyanaz a ruha! Trend--Férfiak magassarkúban: XIV. Lajostól Kanye Westen át a kifutókighttp://www.life.hu/trend/20180206-magassarku-ferfi-cipok-kik-es-miert-hordtak.htmlGondoltad volna, hogy néhány évszázaddal ezelőtt a magassarkú nem női viselet volt? Kezdetben a magas rangú férfiak kedvelt kiegészítője volt, a piros sarkakat először XIV. Lajos "védette le". De hogyan került vissza a 20. és 21. században a férfidivatba? Jöjjön egy kis cipőtörténelem! Trend--Randiruhák Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20180208-valentin-napi-randiruhak.htmlHa a szerelmesek napját randival ünnepled, akkor válassz valami igazán egyedi outfitet. Mutatunk is néhány ötletet! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.