Lukács Réka elmondta, odavannak a magyar pasikért a Miss Earth szépségverseny lányai

Forrás: Facebook/Lukács Réka - The Beauty Pageant Reality, Hivatalos oldal -
Lukács Réka Miss Earth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lukács Réka már több mint egy hete a Fülöp-szigeteken készül a Miss Earth versenyre. Elárulta, hogy a versenyzők nagy része a magyar férfiak sármját említette meg, ha Magyarország került szóba. 

"Amikor megérkeztem, és elkezdtem jobban megismerni a lányokat, teljesen el voltam ájulva, hogy szinte mindenki, nemcsak a királynők, de a szervezők, a hotelben dolgozók, mind hallottak Magyarország és főként Budapest szépségéről. Folyamatosan azt hallom, hogy ez a kedvenc fővárosuk Európában, illetve aki még nem volt, attól azt, hogy mennyire szeretne ellátogatni, mert hallotta, hogy nagyon szuper. Illetve rendkívül érdekes, de úgy tűnik, nagyon szerencsések vagyunk mert nemcsak a magyar nők, hanem a férfiak szépsége is világhírű. Rengetegszer hallottam, amióta itt vagyok, hogy úristen a magyar pasik mennyire sármosak, sőt amikor a tévében voltunk felvételen, a végén legalább 20 percig az volt a téma hogy a világ leghelyesebb férfiai Magyarországon vannak. Szó szerint ezt mondta az egyik tévés igazgató: az utcán közmunkásként az utat takarító férfiak is olyan helyesek voltak, hogy elolvadt tőlük" - mondta el a NLCafe.hu-nak Lukács Réka.

Forrás: Facebook/Lukács Réka - The Beauty Pageant Reality, Hivatalos oldal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.