vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Londonban megrendezett Fashion Awards idén is hozott meglepetéseket: de nemcsak Meghan Markle feltűnése okozott izgalmakat, hanem a vörös szőnyeges bevonulás is. Egyébként kifejezetetten szeretjük az ilyen divat témájú díjátadókat, itt ugyanis nincsenek korlátok, mindenki bátran hozhatja saját egyéniségét.

Akiket leginkább szerettünk:

  • Victoria Beckham a tőle megszokott letisztultságot hozta ezúttal is. Ritkán látunk olyan nadrággal kombinált szoknyát, vagy ruhát a vörös szőnyegen, ami ennyire jól mutat. Kifejezetten bravúros megoldás!
Victoria Beckham Forrás: Getty Images for BFC/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc
  • Végre egy tollas ruha, ami ízlésesen lett kivitelezve. Rosie Huntington-Whiteley Givenchy ruháját érdemes egészen közelről is megnézni, látszik, hogy milyen aprólékos munka kellett az elkészítéséhez. A fifikás megoldások mellett az összhatás mégis letisztult és elegáns volt.
Rosie Huntington-Whiteley Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
  • Jourdab Dunn tollaival is meg vagyunk békélve, és a viszonylag hosszú uszáj is jól mutatott a vörös szőnyegen.
Jourdan Dunn Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
  • Vivienne Westwoodtól valami hasonlót vártunk, hiába, mégiscsak ő a punk nagyasszonya.
Vivienne Westwood Forrás: Mike Marsland/Getty Images/2018 Mike Marsland/BFC/Mike Marsland/Bfc
  • A fürdőköpenyes jelenés után ez a rövid nadrágos pizsamás Prada outfit már meg se kottyan nekünk, sőt, kifejezetten szerettük Rita Ora szerelését.
Rita Ora Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
  • A pöttyök nagy trendnek számítanak most, Doutzen Kroes pedig ehhez mérten választott egy elegáns, ötletes és szexi ruhát.
Doutzen Kroes Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein
  • Kendall Jenner ruhája gyönyörű volt, a szín és a szabás is nagyon bejött. Kár, hogy megint a villantás dominált, ha nem ennyire áttetsző a ruha, akkor is nagyon szexi lett volna.
Kendall Jenner Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein
Kendall Jenner Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

A legrosszabb ruhákért lapozz a kövekező oldalra!

Akiket nem szerettünk:

Habár nagy kedvencünk Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber, de ez a nadrágos, szoknyás megoldás most egyáltalán nem jött be.

Kaia Gerber Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
  • Ritkán történik ilyen is, de ezúttal Winnie Harlow ruhája sem nyerte el a tetszésünket, a modell sokkal jobban ragyogni szokott a vörös szőnyegen, ez a ruha azonban nem hozta ki belőle ezt a csillogást.
Winnie Harlow Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein
  • Az este egyik legfurcsább momentuma Bar Rafaeli ruhája. Az biztos, hogy ez a világ legrondább estélyije, a színe és a szabása is katasztrófa, úgy ahogy van, borzalmasan állt a modellen.
Bar Rafaeli Forrás: Getty Images for BFC/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc
  • Ellie Goulding nem nagyon tudott mit kezdeni ezzel a rendkívül merev anyagú ruhával, láthatóan nem is érezte magát túlságosan komfortosan.
Ellie Goulding Forrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang
  • Marina Diamandis énekesnő csipkés, tüllrátétekkel díszített ruhája sokkal inkább furcsa volt, mint szép.
Marina Diamandis Forrás: Getty Images for BFC/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc
  • Marina Hoermansede, a német tervező, akit egyébként kifejezetten kedvelünk, ezzel a ruhával most nem lopta be magát a szívünkbe.
Marina Hoermanseder Forrás: Getty Images for BFC/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc
Heti trendjelentés: Julia Roberts 51 évesen is csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20181207-heti-trendjelentes-szerepel-benne-julia-roberts-gigi-hadid-olivia-wilde.htmlA héten nem volt hiány vörös szőnyeges eseményekből, és izgalmas outfitekből sem. Most megmutatjuk a legemlékezetesebb darabokat: a kedvenceinket, és amelyek egyáltalán nem tetszettek! Trend--A nagy télikabátmustra: találd meg a stílusodat!http://www.life.hu/trend/20181128-a-nagy-telikabatmustra.htmlKörbenéztünk az üzletek kínálatában, hogy megmutassuk nektek, melyek az idei télikabáttrendek. Találd meg a kedvencedet! TrendOrigo7 dolog, amit tudnod kell a 33 éves modellről, Chrissy Teigenrőlhttp://www.life.hu/trend/20181127-chrissy-teigen-modell-33-eves-lett.htmlChrissy Teigenről manapság a laza édesanya, a kísérletező szakács és a hibáit is felvállaló nő képe él a fejünkben, azt már-már el is felejtettük, hogy milyen provokatív fotókkal indult be a karrierje. Az biztos, hogy rengeteg oldala van, és a legtöbb igencsak szerethető. Boldog születésnapot, Chrissy Teigen! TrendOrigo5+1 szépségtipp, amit 10 év múlva meg fogsz köszönni magadnakhttp://www.life.hu/trend/20181130-szepsegtippek-amiket-10-ev-mulva-meg-fogsz-koszonni-magadnak.htmlA szépség nem csak genetika. Tőlünk, a mi szokásainktól is függ, hogy milyen lesz az arcbőrünk, és mennyire leszünk egészségesek az évek múlásával. TrendOrigoBorzalmas ruhákat kapott az interneten vásárló nő, de amit kihozott belőlük, az elképesztőhttp://www.life.hu/trend/20181121-borzalmas-ruhakat-kapott-az-interneten-vasarolt-no-de-elkepesztoen-atalakitotta-oket.htmlAz átverős webáruházak a mai napig szedik áldozataikat. Nem lehet eleget beszélni a témáról, hiszen az ember pénzével játszanak. Habár ez a nő is gyanakodott az olcsó árak miatt, arra nem számított, ami a csomagban fogadta, de nem adta fel, hogy jóra fordítja a helyzetet. A képek magukért beszélnek! TrendOrigoA legdurvább sminkbakik, amiket 25 felett tilos elkövetnihttp://www.life.hu/trend/20181130-sminkbakik-amiket-25-felett-tilos-elkovetni.htmlTinikorban belefér még a rosszul meghúzott tusvonal, vagy a kicserepesedett ajak a rúzs alatt, hiszen ez éppen a kísérletezés, a tanulás időszaka. 25 felett azonban bizonyos sminkbakikat elkövetni már nagyon ciki. Most eláruljuk, melyek ezek! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.