Nézd élőben az első magyarországi online tehetségkutató döntőjét!

B the First szjger.hu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Este 18 órától élőben nézheted az első magyarországi online tehetségkutató verseny, a B the First döntőjét, amelyet a Pesti Magyar Színházból élőben közvetít az Szjger.hu és a Life.hu. Este a nyolc legjobb sulizenekar lép színpadra a közönség és a zsűri előtt. A győztes banda sok-sok nyereménnyel gazdagodhat, és felléphet az idei Viva Cometen.

A Pély Barna és az Szjger.hu által útjára indított egyedülálló tehetségkutató, a B The First finisbe ért. Ma este eldől, melyik a legjobb sulizenekar. A nyolc legkiválóbb banda a közönség és a zsűri előtt élőben mutatja meg, mit tud.

A nyertes zenekar óriási lehetőséghez jut: felléphet a VIVA Comet színpadán. Profi hangfelvételt készíthet, amelynek producere Pély Barna lesz. Ráadásul videoklipet is forgathat az Y Media Team segítségével, és felléphet Magyarország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválján, a VOLT-on.

A döntő hivatalos oldalán és a Life.hu-n is élőben követheted az eseményeket este 18 órától.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.