Halott csecsemőt találtak Tatán

halál hulladék Tata csecsemő elhagyás anya születések emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja születhetett, a szemetes konténerek között bukkantak rá.

Halott kisbabát találtak Tatán hulladékgyűjtő konténerek között. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek azt mondta, az elsődleges orvosi vélemény szerint a nyolchónapos fejlettségű magzat a napokban jöhetett világra.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

A rendőrség 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást, illetve a lakosság segítségét kéri az anya azonosításában.

Megszállott vagyok - Így lett Annából gumilányhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130919-interju-dr-kodak-annaval-magyarorszag-gumilanyaval.htmlA szupersztárság kevés: szexikon akarok lenni!http://www.life.hu/anyaskodj/20130918-hiperszexualis-sztarok-ok-a-kovetendo-minta.htmlÍgy segíts a gyereknek, ha meghal a kutyusahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130926-a-gyaszreakcio-tamogatasa-igy-segits-feldolgozni-a-gyereknek-a-hazikedvenc.htmlSzellő kitörli a múltat gyermekei életébőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131014-szello-istvan-hirados-musorvezeto-eltiltotta-ikergyermekeit-potnagyszuleiktol.htmlPazar házavatóra készül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131014-katalin-hercegno-jotekonysagi-galaestre-keszul-legujabb-otthonaban-a-kensingtonpalotaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.