karácsonyfa dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy ajándékcsomagokból is készíthetsz fenyőt? Pedig mindössze néhány perc és el is készülhetsz vele!

Ha több, különböző méretű üres dobozt szép, más-más mintájú, de színben harmonizáló papírba csomagolsz, és ünnepi szalaggal átkötöd őket, az talán időigényes munka, de hidd el, megéri a fáradtságot. Innen mindössze néhány lépés, és máris tiéd lehet az idei év legszebb karácsonyfája. Egy ragasztópisztollyal a fenyő sziluettjének megfelelően ragaszd fel a dobozokat a falra. Ha nem akarod, hogy a ragasztásnak később nyoma maradjon a falon, az egészet egy szépen tapétázott falapra készítsd el, amit a fal mellé bárhova oda tudsz támasztani.

Forrás: Thinkstock

Így készül Európa a karácsonyrahttp://www.life.hu/szorakozz/20131114-europa-nagyvarosai-becs-london-parizs-es-madrid-mar-csodalatos-karacsonyi.htmlAz év legaranyosabb karácsonyi videójahttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-ime-2013-legaranyosabb-karacsonyi-reklamvideoja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.