Sarka Kata csak otthon szoptatna

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Sarka Kata szoptatás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, akinek a nyilvános szoptatás az élet legtermészetesebb dolga, mások, mint például Hajdú Péter felesége, nem értik, miért kell kivinni az utcára ezt a meglehetősen intim dolgot. 

Kata egy történetet is elmesél, hogy jobban megértesse, miért nem venné elő cicijét olyan helyen, ahol mások is láthatják.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


"Épp nemrég történt, hogy egy étteremben voltunk Petivel, ahol nagyon közel voltak egymáshoz az asztalok és az étterem elég zsúfolt volt. Két asztallal odébb, bár még mindig nagyon közel hozzánk, egy anyuka minden zavar nélkül kezdte el szoptatni a babáját. Igaz, letakarta a mellét, de a körülötte ülőknek, így nekünk is igencsak kellemetlen volt a helyzet. Peti görcsösen ügyelt arra, hogy véletlenül se nézzen oda. Ilyenkor a környezetet is figyelembe kell venni, azt, hogy mások mennyire zavarba jönnek ettől. Én soha nem szoptattam nyilvános helyen, mindent el tudtam intézni a szoptatások között. Én következetesen háromóránként etettem, és erre nagyon hamar ráálltunk, ezt mindkét gyerekemmel így tettem, és így teszem majd ha 1-2 év múlva lesz még egy. Ha pedig már nem csak anyatejes a baba, hanem hozzátáplálás is van, akkor még könnyebb megoldani a dolgot" - mondta a StoryOnline-nak Sarka Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.