A temetőben hagyta megfagyni két és fél éves kislányát

halál Románia bűncselekmény kisgyerek temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudta, hogyan szabaduljon meg a kicsitől, végül a temetőben, a sírok között hagyta egy 23 éves nő a két és fél éves kislányát egy román megyében - írta a Manna.ro.

A férfi, aki rátalált a kislányra, először nem akart hinni a fülének, amikor meghallotta a temető felől jövő szívszorongató sírást. A kihűléshez közel álló kislányra egy sírkő mögött lelt. Azonnal saját ruhájába takarta a kislányt, és értesítette a rendőrséget.

Thinkstock
Thinkstock

Korábban már meg akarta ölni

A rendőrség azonosította ugyan az anyát, de ezidáig nem sikerült még a nyomára bukkannia. A nő rokonait viszont megtalálták, aki elmondták: kétlik, hogy az anya megbánta a tettét, korábban ugyanis már megpróbált megszabadulni a kislánytól. A gyermek nagybátyja és nagynénje szerint volt, hogy a nő folyóba akarta dobni a gyereket, és csak azért nem tette, mert valaki meglátta, de az eladását is megpróbálta már. Az ügyben a gyermekvédelem is vizsgálatot indított, jelenleg a nő szülői jogának megvonása van folyamatban.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.