Ilyennek még sosem láttad a botrányos életű örökösnőt!

fashion week bőr meztelen Paris Hilton örökösnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton kedvenc darabjai a babás ruhák és kiegészítők - legtöbbször egy Barbie-ra hasonlít a szőkeség. A legújabb, róla készült fotókon annyira más lett a celeblány, hogy alig lehet felismerni!

Szinte alig lehet ráismerni Paris Hiltonra a legújabb V magazin hasábjain. A celeblány fekete bőrcuccban és sötét háttér előtt pózol a lap hasábjain. A sztárnak erős, füstös szemet sminkeltek, haja pedig szögegyenes - és persze irigylésre méltó alakja mellett sem mehetünk el szó nélkül. Paris a képeken csakis fekete ruhákat és lábbelikat visel - van, ahol pőre testét csak egy sötét bőrkabát takarja, de a stylistok ráadtak egy hosszú, vadító bőrcsizmát és igen rafinált szabású, mindent megmutató ruhát is.

www.parishilton.com
www.parishilton.com

Paris harmincéves korára úgy tűnik, túltette magát a babás ruhákon - most igazi nőként pózol a magazinban. A vele készült interjúban a szőkeség mesélt a hírnévről és önmagáról is. "Tizenöt évesen költöztem New Yorkba - és onnantól kezdve az égvilágon minden buliba hivatalos voltam. Nagyon megváltoztatott a légkör, ahová bekerültem. A valóságshowban - "The Simple Life" - szoktam hozzá a saját hangomhoz, és ekkor indult el bennem, hogy mit is akarok megmutatni magamból. Olyan asszonyok inspirálnak, mint Marilyn Monroe, akit mindig imádott a kamera, vagy a klasszikussá vált Audrey Hepburn."

Miss Hilton azt is elmondta, az emberek sokszor gondolják másmilyennek, mint amilyen valójában. "Túl sok minden járult hozzá ehhez. Nagyon megértő embernek tartom magam, és nem másolok én senkit. Épp olyan vagyok, mint a saját Barbie-babám!" - vallotta az örökösnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.