fashion week Sarah Jessica Parker ciki stílus Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Jessica Parker mostanában vagy nagyon beletrafál, vagy súlyosan mellélő - már ami az öltözködést illeti. A napokban ez utóbbi történt...

Úgy képzeljük, hogy a Szex és New York sztárja minden vörös szőnyeges buli előtt órákig azt találgatja, mit vegyen fel, hogy stílusos, egyedi és meghökkentő legyen. Nos, a legutóbbi alkalommal csak a meghökkentés jött össze Sara Jessicának, mert rosszabbul nézett ki, mint az utóbbi időben bármikor.

AFP
AFP


A stíluskirálynőnek kikiáltott filmsztár földig érő, szürke estélyiben érkezett, amire még csak legyintettünk volna. De SJP ezt a kreációt egy majdnem bokáig érő, sötétkék ujjatlan zakóval fejelte meg - hogy miért, arra máig nem jöttünk rá. Lehet, hogy időközben fázni kezdett, de az sem kizárt, hogy kivételesen be akart kerülni a ciki ruhákat viselő celebek közé - ez most sikerült is neki. Vajon a színésznő tényleg elhiszi, hogy minden össze nem illő darab kombinálásával divatos lehet?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.