Franco Marco párkapcsolat szex férfi leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kacérkodni, a férfit levenni a lábáról egy kis nyalifalival és mellé szép intonált hangokat kiadni nagy kihívás. Már akinek. Ahogy átgondolást igényel az is, ha a nő a férfiasság mellett - néha - lányos cirógatásra is vágyik. Két nő, kétféle problémával Franco Marcóhoz fordult segítségért. 

1. Minél hangosabb a szex, annál jobb?

"Kedves Franco Marco!

A pasim szerint minél hangosabb a szex, annál jobb. Szerinted miért van ez így? Adj tanácsokat abban is kérlek, hogy a férfiasságát a lehető legjobban tudjam kényeztetni és élvezze, de nagyon! És milyen előjátékokat javasolsz, amitől tuti, hogy beindul? És miket mondjak neki szex közben, hogy az is jó legyen? Ha nyilvános helyen vagyunk, hogyan kacérkodjak vele? Vagy ha elmegy a mosdóba, hogyan játsszak vele?!

Köszönöm a segítségedet!

Zsani"

Belénk bújt a kisördög! Szerinted mire készülünk? Tippelj, és nyerj belépőket!





Thinkstock
Thinkstock

Franco Marco tollából:

Kedves Zsani!

- A hangos szex azért jobb, mert nem annyira halk.
- A férfiasság kényeztetésének több módja ismert. A legjobb talán, ha elsőként bemutatkozol a papájának. Aztán nedves, meleg helyen tárolod. Némelyik sokáig bírja odabent. Ha pedig megunta, kiveszed, leteszed. Végül alaposan megmosod. Szappannal. Ennyi az egész. Érted?
- Előjátékként javaslom Muszorgszkij Borisz Godunov című zenedrámáját, ha pedig inkább irodalmi beállítottságú vagy, akkor Dosztojevszkij Téli jegyzetek nyári élményekről című művéből olvasgass fel neki. Garantáltan nyögni fog a kéjtől. Vagy nem. Akkor mindegy. Jöhet a hagyományos verzió. Péniszt a szájba és kész.
- Döntsd el. Vagy sikítozol torkod szakadtából, mert a hangos szexet szereti, vagy beszélsz hozzá. A kettő egyszerre tök béna. Ha üvöltözve dumálsz hozzá, még megijed.
- Nyilvános helyen vedd le a bugyid és mosolyogj kicsit. Az elég kacér. Szerintem.
- A mosdóba pisilni megy. Legalább ott hagyd békén. Kérlek.

Üdv.
Marco



2. A pasim mellett nőre (is) vágyom!

"Kedves Marco!

Furcsa jellegű problémám van. Már régebb óta vonzónak, sőt izgatónak találom a hölgyeket, és nő létemre túl vagyok pár 'hölgy-a-hölggyel' akción is. Eddigi barátaim többségét nem zavarta, mikor ezt bevallottam, volt, aki még jól is vette és biztatott, hogy ne nyomjam el ilyen irányú vágyaimat. Nem úgy a mostani partnerem, akivel bár több mint 2 éve együtt vagyunk, sehogy sem tudok erről beszélni. Mereven elzárkózik, nem egyszer parázs vita alakult ki köztünk, mikor próbáltam erről beszélni vele. Nem akarom elhagyni, de szenvedek, mert nem fogadja el ezt az oldalamat. Hogyan változtassak ezen, hogy ne konkurenciának fogja fel a nőket az életemben, hanem izgalmas plusznak?

Köszönöm: Napsugár"

Thinkstock
Thinkstock

Franco Marco tollából

Kedves Napsugár!

Lehetőségek:

- Rábeszéled, hogy mégis csinálja. Az csak kibírható valahogy, ha két nő paskolja a pucér férfisegget szex közben. Ha belemegy, minden rendben. Együtt nőzhettek tovább. Heuréka.

- Lemondasz a vaginákról. Párás szemmel, lábad közét markolászva szenvedsz kicsit, majd elalszol. Elviselhető alternatíva. Asszem.

- Vele maradsz, de néha elmész. A barátnődhöz persze. Ebéd, desszert, arcon mosoly, a végén büfi, meg a csésze fekete. Megnyalhatod a szád szélét kéjesen. Azt is. Aztán hazamész. Örülsz egy kicsit csendesen.

- Elhagyod a férfit és keresel olyan pasit, aki szereti, ha hárman vagytok párban. Őszintén és lelkesen. Lesz jelentkező, ebben biztos lehetsz. Kutass, keress, érezd, élvezd. Nyert utat a nyeretlenért, el ne hagyd. Na.

- Minden marad úgy, ahogy van. Te győzködöd, ő ellenáll, elhisztiztek így még egy darabig. Ez is mehet. Bármeddig. De a végén te mosogass. Ez fontos. Rendben?

Üdv.
Marco


Fórum: Divat lett leszbikusnak lenni?



Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, illetve több extra információt szeretnél kapni Marcótól, akkor iratkozz fel a Hírlevelére, ahol személyesen is kérdezhetsz tőle. Marco a beérkező levelekre itt a Life.hu oldalán válaszol! Barátkozz Marcóval a Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.