Hamarosan gyermeke lesz az Alkonyat sztárjának

vámpír terhesség Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apa lesz Jackson Rathbone - a színész az Alkonyat-sagában játssza Jaspert, a Cullen család egyik tagját.

A vámpírmese huszonhét éves sztárja és táncosnő kedvese, Sheila Hatsadi igazán boldogok és izgatottak, amióta tudják, hogy hamarosan megszületik a csemetéjük. A huszonnégy éves börleszktáncosnő és a színész akkor találkozott, amikor a fiú épp a 100 Monkeys nevű zenekarával turnézott. A lány állítólag már az ötödik hónapban van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Twilight-sorozatban a Jasper Hale-t alakító színész már két kocsiját be is cserélte egy igazán családbarát, sokkal nagyobb és kényelmesebb autóra. A sztár korábban elárulta, nem bánná, ha a saga után is folytatódna valahogy Jasper története. Erre pedig van esély, hiszen az Alkonyat-filmek sikere a mai napig hatalmas. "Imádtam a karakteremet, nagyon szerettem évekig Jaspert alakítani, így nem bánnám, ha 'meghosszabbíthatnánk' az életét. Bemutathatnánk, honnan is jött Jasper, lehetne az egész egy vámpíros westernfilm. Én mindenképp bevállalnám!" - vallotta korábban a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.