örökbefogadás Mariska Hargitay Különleges ügyosztály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre édesebb a magyar származású színésznő pici lánya, Amaya Josephine Hermann.

A magyar származású színésznő pompásan összeegyezteti a karriert és az anyaságot. Rengeteg időt tölt gyermekeivel, de mellette a munkájában is nagyon sikeres. A negyvennyolc éves sorozatsztár ugyanis a pletykák szerint az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály minden egyes epizódjáért félmillió dollárt kap. De Mariska nem szállt el a pénztől: ideje legnagyobb részét a családjának szenteli. A napokban a színésznő örökbefogadott pici lányával, Amaya Josephine Hermannal érkezett a forgatásra, ahol mindenki sürgött-forgott a bájos gyermek körül. Nem is csoda, hiszen a kis Amaya igazán tündéri teremtés. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

AFP
AFP

A magyar származású színésznő 2004-ben házasodott össze Peter Hermannal. A párnak egyetlen közös biológiai gyermeke a hatéves August. Mariskának és a férjének még két örökbefogadott gyermeke van: Amaya és a tavaly októberben adoptált kisfiú, Andrew.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.