Több mint kávé - Tchibo. Páratlan világ

pr-cikk kávé Tchibo nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kávé meghitt pillanatok és jó ötletek társszerzője. Nevezték feketének, szimplának, duplának, megörökítették versben, dalban, anekdotában, talán azért is, mert illata iránytűként vezet. Ha egy bevásárlóközpontban érezzük meg, biztos, hogy pillanatok alatt rátalálunk egy Tchibo üzletre. Itt, miközben habos kávét iszogatunk, válogathatunk a polcokon lévő cipők, ruhák, fehérneműk és még számtalan minőségi termék közül. Ha inkább otthon elmélkednénk a frissen főzött kávé mellett, akkor elég egy kattintás a tchibo.hu oldalra, s máris láthatjuk a teljes kínálatot és kényelmesen válogathatunk a minőségi hasznos, egyedi, ötletes termékek közül, amelyek közül néhány csak a webáruházban kapható.

A nyertes:

A 30 000 forintos utalványt Gálné Botka Dóra nyerte. Gratulálunk!

A Tchibo ötletes terméktervező csapatának köszönhetően praktikus, egyedi tervezésű, megbízható újdonságokat találhatunk itt, amelyeket meghatározott szabvány alapján a világ különböző pontjain gyártatnak.

Thinkstock
Thinkstock

Az online választék hetente, minden szerdán megújul, az egyedi termékek korlátozott ideig (5-6 hét) és limitált mennyiségben kaphatóak, így nem kell félnünk attól, hogy "szembejönnek" a felnőtt- és gyerekruhák. Választhatunk itt napi 24 órában fehérneműt, játékot, lakástextíliát, praktikus otthoni kiegészítőket, kisebb elektronikai cikkeket, reális áron, sőt visszavásárlási garanciával.
A nagyméretű tárgyak kizárólag a webáruházban rendelhetőek meg, a Tchibo üzletekben nem kaphatóak. A termékek nagyon szigorú minőségi ellenőrzésen mennek keresztül a cég hamburgi központjában. Így biztosak lehetünk abban, hogy kiváló minőségű terméket vásárolhatunk, ráadásul a műszaki cikkekre a Tchibo 3 éves garanciát vállal.

A weboldalon a kínálat balról-jobbra, témánként és időrendi sorrendben található, és ha sikerült döntésre jutnunk, alig néhány (4-6 munkanap) nap és máris a miénk bármelyik kiválasztott ruha, cipő, elektronikai cikk vagy lakberendezési tárgy.

A választék mindenhonnan elérhető, így, ha a frissen őrölt kávé illata a Tchibo üzleteibe vezet minket, akár Budán a MOM Parkban és a Mammutban; vagy Pesten az Aréna, Westend, Árkád és KÖKI üzletházakban, vagy Pécsett az Árkádban i smegtalálja ezt a Tchibo páratlan termékeit. Tchibo. Páratlan világ.

A Tchibo honlapján és Facebook oldalán folyamatosan követhetőek a termékekkel kapcsolatos legújabb hírek.

JÁTSZANÁL? KATTINTS IDE A KÉRDÉSEKÉRT!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.