Zsírégető tippeket ajánl a teltkarcsú sztár

karácsony Kourtney Kardashian Hálaadás kim kardashian ünnep fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu számtalan alkalommal foglalkozott már Kim Kardashiannal, hiszen a sztár szinte minden hétre tartogat valamilyen meglepetést. Nemrég szerelmével, Kanye Westtel ünnepelt Rómában, legutóbb pedig a derekát szorította el egy övvel. A valóságshow csillaga most éppen karácsonyi, fogyókúrás tippjeit osztotta meg a rajongóival.

Kimnek érthető módon nem erőssége méretes bájainak takargatása, büszkén vállalja telt idomait. A hálaadási vacsora, valamint a pulyka és a sütőtökpite azonban neki is komoly problémát jelent. Ezért azt vette a fejébe, hogy előre fogyókúrázik azért, hogy karácsonykor "visszaehesse" a leadott kilókat. A sztár akármennyire is figyel az alakjára, nem húzza ki magát a nagy karácsonyi falatozások alól. "Mindenki kényeztesse magát, hiszen erről szólnak az ünnepek" - nyilatkozta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Több "okos" tanácsa is van a vele egy csónakban evezőknek, melyek közül egy a diéta ünnepek előtti megkezdése. Ezen kívül javasolja, hogy ne tároljuk étkezés után a maradékot, hanem azonnal dobjuk ki. Fontos az is, hogy megtaláljuk a legtökéletesebb partnert az edzéshez. Neki jelenleg nővére, Kourtney a társa a sportban, közösen dolgoznak és ösztönzik egymást. Kimnek az is sokat segít, ha új ruhát vásárol a sportoláshoz, mert szerinte egy vadiúj edzőruha is nagyon pozitívan hat a mozgásra...

"Mindenkire felszalad pár kiló az ünnepek alatt, de ez rendben is van így" - hangsúlyozta a fiatal lány, aki felhívta a figyelmet arra is, hogy fogyasszunk elegendő vizet. A finom ünnepi italok és az alkoholfogyasztás miatt ebben az időszakban még inkább oda kell figyelni a megfelelő vízbevitelre. A szépség - akiről legutóbb a Divatbotrányok sorozatban olvashattál a Life.hu-n - napi 2-4 liter folyadékot javasol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.