plasztikai beavatkozás botox mániás depresszió Kim Novak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Novak is csatlakozott az agyonbotoxozott sztárok közé.

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi! Kattints a galériáért! (+18)


A Szédülés című Alfred Hitchcock film egykori sztárja, Kim Novak is elcsúfítatta egykor gyönyörű arcát. A hetvenkilenc éves, legendás amerikai színésznő képtelen volt megbírkózni az öregedés gondolatával, így kés alá feküdt. Az eredmény azonban förtelmes lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre, és nézz meg még több túlplasztikázott hírességet!

Jónéhány világsztár mellett Kim Novak kéz- és lábnyoma is ott van már néhány napja a hollywoodi Grauman's Chinese Theatre előtt. A ceremónián készült fotókon jól látszik, hogy az egykor körülrajongott színésznő sajnos mára igencsak elcsúfíttatta magát. A lassan nyolcvanéves Kim szája és arca is felpuffadt a szépségkezelésektől, és a homlokát is erőteljesen kivasalták. Vajon Kim azért szeretett volna ennyire megfiatalodni, mert képtelen kibékülni a korával? Netán ez a torz arc összefügg azzal, hogy néhány napja kiderült: a színésznő mániás depresszióban szenved?

Átalakítunk! Igazi vadmacska lett a visszafogott Anitából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.