meztelenkedés alsónadrág Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új divat hódít a férfiak körében. Ethan Hawke, James Franco, Jake Gyllenhaal, Ashton Kutcher és Matthew McConaughey is odáig vannak az új őrületért, a "freeballing"-ért, csakúgy, mint a magyar színész, Fenyő Iván.

Tipp! Szexi képek: a világ leghíresebb férfi alsótestei. Kattints a galériáért!


A szó azt jelenti, "szabad golyózás" - a freeballerek azok a férfiak, akik ha csak tehetik, nem viselnek alsónadrágot. Nemrég Gesztesi Károly árulta el a Borsnak, hogy előszeretettel alkalmazza a természetes viseletet, de Varga Viktor vagy Herczeg Zoltán sem hordanak fehér­neműt.

Forrás: MTI/Földi Imre
Forrás: MTI/Földi Imre

A Bors megtudta, Fenyő Iván is a hazai freeballerek közé tartozik. "Nem gondoltam, hogy valaha erről kell nyilatkoznom, de nem akarok kitérni a válaszadás elől. Ha csak röviden kéne megindokolnom, hogy miért csinálom, akkor annyit mondanék: így kényelmes. Egyszerűen így érzem jól magam. De valószínűleg öntudatlanul is nagyon nagy köze van ahhoz a szabadságszerető természethez is, amilyen én vagyok. Nem bírom, ha le vagyok kötve, ha be vagyok fogva, szeretem a szabadságot, a szabad létet. Szeretem a természetességet, a lazaságot, és nekem ez így jó" - árulta el Fenyő Iván a Borsnak.

Átalakítunk! Igazi vadmacska lett a visszafogott Anitából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.