luxusingatlan Alicia Keys énekesnő kastély apartman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Empire State of Mind énekesnője férjével, Swizz Beatz hiphopsztárral úgy döntöttek, lecserélik a nyüzsgő Soho negyedben lévő luxusotthonukat egy nyugodtabb külvárosi házra.

Alicia Keys és Swizz Beatz közel három év eltelte után úgy érezte, ideje továbblépni - már ami New York-i lakásukat illeti. A sztárpár már eladta a híres-hírhedt Soho negyedben lévő otthonát - melyet egyébként anno magától Lenny Kravitz zenésztől vettek meg, és amelyről itt láthatsz káprázatos képeket.

Házaséletüket immáron New Jersey-ben folytatják, egy nem kevésbé impozáns englewoodi kastélyban, melyet Eddie Murphy színésztől vásároltak meg 8 millió angol fontért.

Forrás: www.njmls.com
Forrás: www.njmls.com

A házról készült képeket nézd meg galériánkban!

Úgy tűnik, a pár nagyon boldog lesz új otthonukban, a 32 éves r&b énekesnő ugyanis elárulta, még mindig fülig szerelmes férjébe: "Ő egy hihetetlenül őrült és spontán ember, aki túlcsordul az életörömtől. Még soha nem találkoztam senki hozzá foghatóval" - árulta el Alicia.


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.