Elindult a Szent Johanna Gimi közösségi oldala!

rajongó iskola diák közösségi oldal tanár Szent Johanna gimi Leiner Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma elindult a Szent Johanna Gimi nagy sikerű könyvsorozatának közösségi oldala, az szjger.hu. Ha szeretnéd átélni a sorozat mindennapjait és szívesen barátkoznál a többi rajongóval, akkor neked is itt a helyed!

Egy gimi, ahová mindenki szívesen járna. Egy virtuális suli, ahová minden rajongó azonnal regisztrálna. Szent Johanna-rajongók, tanárok, osztályok, érdekességek, cikkek és rengeteg új barát - erről szól majd a Szent Johanna Gimi közösségi oldala.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

Ahol megvitathatod a könyvet. Ahol találkozhatsz a többi rajongóval és beszélhetsz a könyv írójával. Ahol te választod meg az ofődet és az osztályodat. Ahol segítséget kapsz, ha elakadtál a házidban. Ahol akár a kényes kérdéseidre is választ kaphatsz. Ahol játszhatsz, olvashatsz és barátkozhatsz. Ez az oldal neked szól.

Csatlakozz te is az szjger.hu oldalhoz, és vedd fel a kapcsolatot a többi rajongóval!

Te még nem tudod, mi az a Szent Johanna Gimi?

A Szent Johanna Gimi Leiner Laura nagy sikerű könyvsorozata. A történet főszereplője Rentai Renáta, aki az általános iskola befejezése után felvételt nyer egy budai francia tagozatos gimnáziumba, a Szent Johannába. A könyvmoly lány úgy dönt, naplóírásba kezd, amelyben megörökíti a kamaszlét nehézségeit és örömeit: az első barátokat, az első szerelmet és az iskolai élet mindennapi buktatóit és sikereit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.