Meztelenül bújik ágyba a szexi színésznő

modell fotózás szexi meztelen Sam Faiers LifeNight test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
44-es a ruhamérete, mégsem aggódik az alakja miatt Sam Faiers, inkább bátran megmutatja gömbölyű idomait.

Egy brit magazin kedvéért vált meg ruhadarabjaitól Sam Faiers, a TOWIE sorozat sztárja. A kerekded formákkal rendelkező színésznő büszkén vállalja testét a provokatív képeken és állítása szerint esze ágában sincs diétákkal kínozni magát.

Forrás: Closer magazine
Forrás: Closer magazine

A 22 éves színésznő nem tagadja, imádja a finomságokat és bátran falatozik együtt párjával, Joey Essexszel. "Nem vagyok az az öntudatos típus. Oké, nem vagyok sem az a pálcikavékony, sem pedig az a túl izmos, de ez nem is érdekel engem" - vallja Sam, akinek az állandó pörgés miatt nem is lenne ideje salátákon tengődni. "A párommal együtt mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk. Legtöbbször szendvicset eszünk vagy rendelünk valami finomat."

Forrás: Closer magazine
Forrás: Closer magazine

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.