Elnézte a bikiniméretét a modell

mell modell LifeNight bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Devin Brugman a tengerparton élvezte a napfényt különleges bikinijében, melyből  úgy fest, a kelleténél kisebbet vásárolt.

Kiderült, Devin Brugman nem csak a férfiak számára lehet szemet gyönyörködtető látvány. Az Instagram-modell különleges fürdőruhája ugyanis nemcsak a másik nem pillantásait vonzhatta, hanem a divatra éhes nőkét is.

Forrás: Facebook/Devin Brugman
Forrás: Facebook/Devin Brugman

A további képeket a blogon nézheted meg ide kattintva. A tengerparton készült fotókat elnézve úgy tűnik, Devin nincs teljesen tisztában a méreteivel - az aprócska háromszög alakú bikinifelsőből kibuggyanó részek legalábbis erre engednek következtetni. De az is lehet, hogy csak a próbafülke tükrei mutatták kisebbnek azt, ami valójában nem az...

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.