Kutyás menyasszony lett Debreczeni Zita

kutya kép menyasszonyi ruha posztolás gyerekvállalás Debreczeni Zita nőgyógyászati probléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvői ruhában, kezében egy cuki kutyussal pompázott Zita. Vajon mire készül a modell?

Közösségi oldalán posztolta a sokat sejtető képet Debreczeni Zita, akinek kétség kívül jól áll a menyasszonyi ruha (és a kutya is).

Forrás: facebook/Debreczeni Zita

A modell és párja, Kristóf kapcsolata két éve tart, ezért nem lenne meglepő, ha Zitáék az esküvőn gondolkodnának. A Blikk információja szerint már a gyermekvállalás is szóba került köztük, ami viszont komoly nehézségekkel, küzdelemmel járhat a számukra.

„Sajnos van egy nőgyógyászati problémám, amit majd kezeltetnem kell, még mielőtt babát vállalnánk. Ez a betegség szerencsére kezelhető, de elképzelhető, hogy a későbbiekben befolyásolja majd a gyermekvállalást. Az orvosom lélekben már felkészített arra, hogy ha kigyógyulok is, nehézkesen tudok majd teherbe esni, és bár félek ettől, azért bizakodó vagyok. Máshogy nem lehet ezzel a tudattal megbirkózni. Ha nagyon szeretnénk valamit, akkor az teljesül" - mondta reményteljesen Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.