Mindenórás kismama a Clinton lány – Mégis rendezvényekre jár!

Forrás: AFP/Jemal Countess -
Chelsea Clinton terhesség terhespocak szülés Hillary Clinton Egyesült Államok Bill Clinton elnök kismama rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasra kerekedett Chelsea Clinton pocakja, aki – édesapja szerint is – bármikor életet adhat első gyermekének.

Bármelyik pillanatban megszülethet Chelsea Clinton kisbabája – elnézve a róla készült friss képeket, Bill Clinton és Hilary Clinton 34 éves lányának pocakja szépen kikerekedett már.

Forrás: AFP/Jemal Countess

A kismama a Clinton Global Initiative 10 éves kerekasztal-beszélgetésén vett részt a napokban, ám nem ez volt az egyetlen rendezvény, amelyen részt vett mostanában: pár nappal ezelőtt a Clinton Global Citizen Awardson mondott beszédet, de a nyaráról sem mondható, hogy eseménytelenül telt.

Minden, amit nem tudtál a szülés előtti egy hétről

Kiszámíthatatlanság, kényelmetlen alvás és hatalmas sóhajok - a Life.hu ITT gyűjtötte össze azt az 5 dolgot, amelyet valószínűleg még senki nem osztott meg a hamarosan anyai örömök elé néző nőkkel. ITT pedig azt is elmondtuk, amelyeket a szülés utáni első hétről kell tudnod.
Megszólalt Bill Clinton egykori szeretőjehttp://www.life.hu/intim/20140507-monica-lewinsky-bill-clinton-egykori-szeretoje-ujra-megszolalt-tobb-ev-hallgatas-utan.htmlMonica Lewinsky több év hallgatás után újra beszélt a Bill Clinton egykori amerikai elnökkel folytatott viszonyáról.Intim--Bill Clinton 10 kilót fogyott a vegán diétának köszönhetőenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20120605-bill-clinton-10-kilot-fogyott-a-vegan-dietanak-koszonhetoen.htmlBill Clinton amerikai exelnök a 90-es években közismert volt egészségtelen étkezéséről: előszeretettel fogyasztott grillezett húsokat, sajtburgert, sült burgonyát és fagylaltos turmixokat. Miután azonban 2004-ben négyszeres bypassműtéten esett át, amit 2010-ben egy sztentbeültetés követett, a politikus úgy döntött, ideje odafigyelni az egészségére.Ez Zsír!Agysérülteknek való szemüveget viselt Hillary Clinton?http://www.life.hu/news/20140514-nagy-port-kavart-az-egyesult-allamokban-hogy-agyserulteknek-valo-szemuveget-viselt-hillary-clinton.htmlPolitikai vihart kavart az Egyesült Államokban Carl Rove, a két választást megnyerő ifjabbik Bush elnök kampánystratégája azzal, hogy választ követelt arra, miért viselt Hillary Clinton 2012 és 2013 fordulóján olyan szemüveget, amilyet azok szoktak, akik agysérülést szenvedtek - írja az MTI. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.