Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják Péterfi Attila gulyás Péterfi-Nagy Évi Pély Barna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az UFF (Unokáink is főzni fogják), Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a sütéshez-főzéshez kedvcsináló fiatalos, jó hangulatú videóblogja. Mostantól egy-egy részt akár te is szerkeszthetsz. Nem kell mást tenned, csak fotót küldened az info@uffblog.hu címre a hűtőd tartalmáról, és a lányok kiötlenek belőle valami finomságot. Emellett a férjek, Pély Barnabás és Péterfi Attila (B the First) nemcsak elfogyasztják a mennyei falatokat, hanem írnak hozzá neked egy dalrészletet. Kövessétek videóinkat és a cikkhez kapcsolódó receptet itt a Life.hu-n!

Ebben a videóban Horváth Petra hűtőjéből főztünk. Krumplink nekünk sem volt, de feltaláltuk magunkat, így született az UFF-féle hamis gulyás, ami után garantáltan nem marad hiányérzetetek! A fiúk szerzeménye pedig szórakoztató, mint mindig!

Hamis gulyás UFF-módra

Hozzávalók 4 személyre:

fél fej zellergumó
1 fej karalábé
3 db sárgarépa
fél fej hagyma
250 gramm sertéscomb
olaj

bors
pirospaprika
petrezselyem

Elkészítési idő: 50 perc

A sertéscombot felkockázzuk. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk és kockákra vágjuk. A hagymát olajon üvegesre pirítjuk, a húst rádobjuk, megvárjuk, amíg kifehéredik, aztán lehúzzuk a tűzhelyről, pirospaprikával fűszerezzük. Jöhetnek rá a zöldségek, felöntjük vízzel és főzzük. Amikor forr, akkor sóval, borssal és petrezselyemmel.ízesítjük. Ha a zöldségek és a hús is puhára fő, kész, és tálalhatunk is! Jó étvágyat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.