80 éves a világ legidősebb édesanyja - ismerd meg!

Forrás: NORTHFOTO -
édesanya ikrek idős India öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy indiai nő, Omkali Singh birtokolja a világ legöregebb édesanyja címet. Most 80 éves, míg kisfia mindössze 6. Ismerd meg őket!

Babavállalás 40 felett

Áldás vagy átok? Melyek az előnyei és a hátrányai? A Life.hu ITTboncolgatta részletesebben a témát.

Omkali Singh 2008-ban vált a világ legidősebb édesanyjává, amikor 74 évesen ikreknek adott életet. Rengetegen cikkeztek akkor a „csodás szülésről", és persze sokan támadták a nőt, amiért nagymama korban vállalt gyermeket. Sajnos néhány évvel később tragédia történt: az ikrek közül a lány, Barsaat 4 évesen elhunyt. A most 80 éves Omkali India északi részén él hatéves fiával, Amritwanival és férjével, a 89 éves Charannal.

Forrás: NORTHFOTO

A nő azt mondja, nagyon boldog, hogy édesanya lehet. Persze sokan azt hiszik, hogy ő a nagymamája a saját fiának, de ez elmondása szerint nem zavarja. Azt viszont elismeri, élettel teli fiát nem mindig könnyű követni: sokszor már a fürdetése és a felöltöztetése is nehézséget okoz neki ebben a korban. „Az öregség már csak ilyen" – teszi hozzá Omkali.

Zabkása és semmi pasi!

A 109 éves Jessie szerint ez a hosszú élet titka - Skócia legidősebb embere tudhat valamit, a részletekért klikkelj IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.