Társasjátékok ünnepe és Társasjátékos olimpia 2015.

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nebuló XXI. Alapítvány főszervezésében 2015. november 28-29-én, immár 4. alkalommal, a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában kerül megrendezésre a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE rendezvény. A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE a modern családi és felnőtt játékok országos fesztiválja. 

Ezen a hétvégén több mint 200 asztalon lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni kiváló hazai és külföldi logikai, taktikai, stratégiai és családi társasjátékokat. Így mindenki megtalálhatja a neki való játékot, akár családdal, barátokkal vagy egyedül érkezik, tapasztalt játékos vagy csak most ismerkedik (újra) a társasjátékok világával. A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPÉN közel 50 játékmester segít eligazodni a számtalan társasjáték között. Az eseményen sok társasjátékos szervezet, egyesület és játékkiadó képviselteti magát.

A rendezvény keretén belül kerül sor az idei TÁRSASJÁTÉKOS OLYMPIA versenysorozat döntőjére is. Az érdeklődők pedig Dobble, Math Dice, Rummikub és további helyi versenyeken is kipróbálhatják magukat. A játékos kedvűeknek a helyszínen kell csak regisztrálniuk. A versenyzőket értékes nyeremények várják.

Forrás: Origo

A TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE családok számára kiváló alkalmat teremt a karácsonyra ráhangolódásra, felkészülésre. Az igazi társasjátékosoknak, a gémereknek pedig az év várva-várt társasjátékos találkozója.

A rendezvény indulásakor, 2012-ben közel 300 versenyző és érdeklődő volt jelen, tavaly ez a szám már meghaladta a 1000 főt. Idén 2000 főre számítunk a hétvégén.

A társasjáték már nem a Gazdálkodj okosan-t, a Ki nevet a végén-t vagy a Monopoly-t jelenti. Az elmúlt évtizedben Magyarországon is elterjedtek azok a kiváló, modern társasjátékok, melyek ezt az ősi szórakozási formát ismét divatba hozták. Aki játszott már Dixittel, Catannal, Dominionnal vagy Carcassone-nal, megtapasztalhatta azt a különleges élményt, amit digitális világunkban ezek a kézzel fogható, igényes játékok nyújtani tudnak.

2012-ben indította el a Nebuló XXI. Alapítvány és a Társasjátékos Klub a Társasjátékos Olympia versenysorozatot. Ennek keretében a magyarországi játékklubok és iskolák szerveztek versenyeket különböző taktikai és stratégiai játékokból (például Dominion, Carcassone, 7 csoda). A legjobb játékosok bejutottak az olympiai döntőkbe, ahol a győztesek a kiadóktól nagy értékű játékcsomagot nyertek. A versenysorozatban összesen közel 500-an vettek részt és 150-en jutottak be a budapesti döntőbe.

Idén ismét megrendezésre kerül a Társasjátékos Olympia. Idén új társasjátékból is rendezünk versenyt (pl. Pandemic). A döntőre, a múlt évhez hasonlóan, a Társasjátékok Ünnepe rendezvény keretén belül kerül majd sor. Minden versenyszámban a dobogós helyezést elérőket a kiadók értékes játékcsomagokkal díjazzák.

A rendezvényen lesz lehetőség kedvezményes játékvásárlásra is.

Időpont: 2015. november 28. szombat 10.00-19.00 és november 29. vasárnap 10.00-18.00

Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Könyves Kálmán körút 12-14.

További információ és kedvezményes jegyelővétel:

http://nebuloalapitvany.hu

http://bit.ly/tarsasunnep

Nyeremények:

3 db családi napijegy 3 500Ft/db értékben (2 felnőtt és 2 gyerek belépésre jogosít)

6 db 1 fő részére szóló napijegy 1500 Ft értékben.

+ minden győztesnek a jegy mellé jár 1-1 db Dobble társasjáték. (A családi jegy mellé szintén 1 db Dobble jár)

Ha szeretnéd megnyerni a 6 darab napijegy vagy a 3 db családi napijegy egyikét a Társasjátékok ünnepére (november 28. vagy 29., Lurdy Ház), nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre, és elküldeni a megfejtést a nyeremeny@life.hu címre november 23-én, 24:00-ig! A levél tárgya "Társasjátékok ünnepe" legyen! A nyeremény a rendezvény helyszínén kerül átadásra.

Idén hányadik alkalommal kerül megrendezésre a Nebuló XXI. Alapítvány főszervezésében a Társasjátékok ünnepe rendezvény?

A. 3

B. 4

C. 5

A játékban való részvétellel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a hirdető az adatait a későbbiekben marketing célokra felhasználja.

Forrás: Nebuló XXI. Alapítvány

1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 9., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Társasjáték Olimpia" nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").
2. A játékban való részvételhez az alábbi kérdésre kell helyesen válaszolni, és a megfejtést az nyeremeny@life.hu e-mail címre elküldeni. A Nyereményjáték 2015.11.16-tól 2015.11.23., 24:00-ig tart. A kérdésre e-mailben választ küldő személy ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt.
3. A Nyereményjáték nyereményét a GémKer-Gémklub Kft. (1092 Budapest, Ráday utca 30. B. ép.) ajánlotta fel, amely az alábbi: 3 db családi belépőjegy, 6 db egy személyes belépőjegy és ezekhez járó 1-1 (összesen 9 db) Dobble társasjáték.
A sorsolás időpontja és helyszíne: 2015. november 23. 10:00, Origo Zrt., 1037 Budapest, Montevideo utca 9.
4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.)
5. A Szervező a nyereményt a megfelelő választ elküldő Játékosok között sorsolja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.
6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, akik kisorsolásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 2 napon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).
7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai e-mailben értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.
8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett időpontban és helyszínen adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.
9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
- megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kisorsolása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
- amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.
10. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.
11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei:
telefonszám: (06-1) 371 3497
e-mail cím: info@life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.