Kiss Ramóna: "Testileg húsz-, lelkileg negyvenéves nőnek érzem magam"

édesanya családalapítás Grease Barátok közt Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő úgy érzi, annyi mindent megélt már, hogy tíz évvel több élettapsztalata van, mint korabeli hölgytársainak. 

Kiss Ramóna sajnálja, hogy fiatalon nem lett édesanyja, de úgy gondolja, mostanra kitisztult a lelke, rendet rakott magában és helyre kerültek a dolgok az életében. A színésznő pedig azt is bevallotta, hogy idősebbnek érzi magát a koránál - írja a Story.

Forrás: RTLKLUB

"Testileg húsz-, lelkileg negyvenéves nőnek érzem magam. Sok mindent megtapasztaltam, s igen, volt pár kapcsolatom és döntésem, amit bánok, bár azok is építettek engem" - magyarázta a színésznő, aki már szeretne édesanya lenni.

„Jó lett volna 20 évesen szülni, úgy, mint édesanyám, és nagyon boldog lennék, ha most lenne egy 10 éves gyerekem. De nem így alakul, viszont ez nem jelenti azt, hogy feladnám, vagy a munkába menekülnék. Sőt azt gondolom, hogy a teljes boldogság csak akkor jön el, ha megtaláljuk a társunkat, a másik felünket" – mondta Rami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.