Lisa Nichols a világ egyik legelismertebb transzformációs coacha

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lisa Nichols a világ egyik legelismertebb transzformációs coacha

Lisa "A Titok' című film sztárjaként vált igazán ismertté világszerte, de nem véletlen, hogy a filmben jelentős szerepet kapott, hiszen az önfejlesztés, önismeret világának ikonikus egyénisége. A New York Times nagy sikerű szerzője, az egyéni sors- és személyiségformálás nagymestere, valamint több televíziós műsor életvezetési tanácsadója.

Szegény családi háttérből, Los Angeles legszegényebb kerületéből érkezve és az élet legsötétebb bugyrait megjárva mára a világ egyik legelismertebb transzformációs coacha lett, aki 2017. április 1-jén - rendkívüli társaságban - Budapesten is fellép a Wake-Up! Day vezető speakereként.

JólLét most – a könyvről...

JólLét MOST című könyvében a sorsfordító átalakulások egyik legnagyobb szakértőjeként megosztja titkait olvasóival, hogy bárki gazdaggá tehesse saját életét a szó minden értelmében. Nichols négy fő területet határoz meg, melynek kézben tartása a teljes jólétünket eredményezi. A 4K, azaz a Kiteljesedés, a Kapcsolatépítés, a Kötődés és a Kiugrás alkotja azt a szilárd alapot, melyre a maga tökéletességében megélt életünket építhetjük. A JólLét MOST számos provokatív történetet, végrehajtható akciótervet és a való életből vett esettanulmányt tartalmaz, melyek rávilágítanak, mit kell tennünk a mindennapok során, hogy magunkhoz vonzzuk a bőséget. Miként cselekedjünk úgy, mintha mindig is teljes és gazdag életet éltünk volna? Hogyan tárjuk ki kapunkat a jó áldással kísért létezés előtt, legyen szó a munka világáról, a kapcsolatainkról, a pénzügyeinkről vagy arról, ahogy saját magunkra tekintünk.

Értékes olvasmány a Cor Leonis kiadó jóvoltából. A könyvet akciós áron ITT rendelheted meg.

Személyes találkozás Lisa Nicholssal (2017.04.01. Papp László Budapest Sportaréna)

Ha személyesen is szeretnél találkozni Lisa Nicholssal, akkor 2017. április 01-én látogass el a Wake-Up! Day-re, 2017. legnagyobb motivációs/transzformációs rendezvényére, ahol Lisa Nichols mellett olyan világhírű coachok/trénerek lép színpadra, mint Marisa Peer, Jeffrey Allen, illetve számos hazai példakép is, így dr. Kemény Dénes, Hosszú Katinka, Shane Tusup, és mások. A világszinten egyedülálló, rendkívül tartalmas program délelőtt 10 órától este 7 óráig nyújt prémium minőségű kikapcsolódást, tanulási és fejlődési lehetőséget, akár életre szóló útravalót a résztvevőknek.

A rendezvényre jegyet ITT rendelhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.