Marisa Peer a világ egyik legelismertebb hipnoterapeutája

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marisa Peer a világ egyik legelismertebb hipnoterapeutája

Világszerte kevés olyan tréner/coach/hipnoterapeuta dolgozik napjainkban, akik akár szakmai tapasztalat, akár világraszóló hírnév tekintetében felvehetnék a versenyt Marisa Peerrel.

A Tatler magazin egyenesen Nagy-Britannia legjobb terapeutájának nevezte Marisát, aki majd három évtizeden keresztül nemzetközi szupersztárok, neves üzletemberek, az angol királyi család, olimpiai bajnokok sorát tudhatta kliensei között. Mélyre ható, ugyanakkor szórakoztató stílusát számos olyan anekdotával fűszerezi, melyet utolérhetetlen karrierje során találkozott, miközben több ezer embernek segített megoldani megoldhatatlannak tűnő, személyes problémáit.

A könyvről…

Rendíthetetlen önbizalom. A magabiztosság nem csak abból áll, hogy társaságban közvetlenek vagyunk. Az önértékelés mélyen befolyásolja, hogy mit vagyunk képesek elérni az életben és mennyire vagyunk boldogok. Marisa Peer bevált programja minden erőfeszítés nélkül képessé tesz arra, hogy a legtöbbet hozd ki magadból és bizakodva nézz a jövőbe. Megkapó hipnotikus nyelvezete és hatékony módszerei segítségével már azzal is megváltoznak a negatív gondolkodásminták, ha pusztán elolvasod a könyvet. Olyan rögeszmék és rossz szokások fognak megtörni, amiről nem is tudtad, hogy visszafogtak.

Szokásos megnyerő stílusával Marisa könyve a saját igényeidnek megfelelő, személyre szabott módszereket mutat be a magabiztosság megteremtéséhez. Más könyvektől eltérően nem csak tartós, megingathatatlan magabiztosságot nyújt, de az önszeretetre is hangsúlyt helyez, mert ennek hiányában az önbizalom elérhetetlen.

Marisa könyve erőfeszítés nélkül számol fel mindenfajta önértékelési gondot, hogy meg tudd valósítani önmagad és learasd a magabiztos élet gyümölcsét.

Értékes olvasmány a Cor Leonis kiadó jóvoltából. A könyvet ITT rendelheted meg

Személyes találkozás Marisa Peerrel (2017.04.01. Papp László Budapest Sportaréna)

Ha személyesen is szeretnél találkozni Marisa Peerrel, akkor 2017. április 01-én látogass el a Wake-Up! Day-re, 2017. legnagyobb motivációs/transzformációs rendezvényére, ahol Marisa Peer mellett olyan világhírű coachok/trénerek lép színpadra, mint „A Titok” című film sztárja, Lisa Nichols, Jeffrey Allen, illetve számos hazai példakép, így dr. Kemény Dénes, Hosszú Katinka, Shane Tusup, és mások. A világszinten egyedülálló, rendkívül tartalmas program délelőtt 10 órától este 7 óráig nyújt prémium minőségű kikapcsolódást, tanulási és fejlődési lehetőséget, akár életre szóló útravalót a résztvevőknek.

A rendezvényre jegyet ITT rendelhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.