Csúnyán megaláztak egy fiatal lányt, mikor ruhát vásárolt

Forrás: Facebook/Megan Naramore Harris -
Facebook ruha megalázó beszólás eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megan Naramore Harris nem hagyta, hogy lányával így beszéljenek. Kiírta Facebookra a történetüket, melyet már lassan ötszázezren osztottak meg. 

A kínos ruhabolti incidens oka a következő volt: a kamasz éppen próbálgatta a kiválasztott ruhákat, amikor az egyik eladó beszólt nekik a választott darab miatt. Mikor az édesanya megpróbálta megvédeni a gyermekét, az ott dolgozó nő egyre hevesebben kezdte támadni őket. Szerinte a lánynak alakformáló fehérneműt kellene viselni, mielőtt felvesz egy ilyen csinos darabot.

Megan Naramore Harris posztja, melyen lánya látható Forrás: Facebook/Megan Naramore Harris

Az eset után a lány azonnal kiborult, amit Megan nem hagyott szó nélkül. Rögöt felment a közösségi oldalára és posztolta a velük megtörténteket. A bejegyzésben többek között ez olvasható: "Bárcsak elmondtam volna neked, hány nő szenved a torz önképtől, és ha azt mondják nekik, szükségük van valamire, hogy tökéletesek legyenek, nagy károkat okozhatnak a személyiségükben. A lányok, legyenek akárhány évesek, bármilyen az alakjuk, akkor is tökéletesek úgy, ahogy Isten megteremtette őket" - írta az anyuka. A kommentelők persze megvédték a családot, és az eladó azonnali kirúgását követelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.