Az anya, aki 4 fiút, és 5 műanyag kislányt nevel

Forrás: daddys little sweethearts by teresa russon(bierton) Facebook -
műanyag anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az asszonynak négy fia van, ám nem tudta megemészteni, hogy nem született lánya, ezért 3000 dollárért vett magának ötöt. Úgy tekint rájuk, mintha igaziak lennének, öltözteti, eteti, és nevelgeti őket.

Azért készítették az élethű babákat, hogy nyugalmat és boldogságot hozzanak a legnehezebb időkben. Megfestik az erezetet, napokon át dolgoznak a bőrszínen, egyenként rakosgatják a babák fejére a hajszálakat. Sokan úgy kezelik őket, mintha élnének: gügyögnek hozzájuk, tejet adnak nekik, akár tisztába is teszik őket. Pontosan úgy, ahogy Leah Perry is,

aki 4 fiút szült, de mellettük 5 élethű babát is nevelget.

Forrás: daddys little sweethearts by teresa russon(bierton) Facebook

Fiai, - a 13 éves Christian, a 12 éves Caden, a 11 éves Cameron és a 9 éves Caleb, - mellett azonban maradt egy űr, amit csak a műanyag kislányokkal tudott betölteni, ezért 3000 dollárért megvásárolta Scarlett Wintert, Amberlee Eliset, Harlow Annaliset, Linlee Michellet és Avat.

"Számomra ez egy beteljesülés, ők a lányaim, akik sohasem születtek meg" - állítja Leah.

A babák igazi anyja

Nagy-Britanniában, az alig ezernyolcszáz lelkes Hodthorpe-ban, Nottinghamshire szomszédságában él az 51 éves Teresa Russon, aki az elmúlt években több száz élethű babát készített, azt mondja, hogy

egy ilyen élethű babát körülbelül két-három hét alatt készít el.

Forrás: "daddys little sweethearts by teresa russon(bierton) Facebook

Nagyon különböző okokból rendelnek tőle. „Valaki magányos, valaki egyszerűen szereti a babákat, vannak gyűjtők, elhunyt gyermeküket gyászoló szülők. Én nem tudom, általában miért vesznek az emberek babákat, annyi oka lehet. Vett már tőlem babát 6 éves gyerek és 90 éves ember is” – zárja rövidre a kérdést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.