Dobó Kata vallomása: “Jó ideje nem járt pasi körül az eszem”

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Dobó Kata szerelem pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata elsősorban az anyaságra koncentrál, kislánya születése óta sok minden megváltozott az életében. Minden a gyermeke körül forog, így az öltözködése is ehhez idomul: elsősorban kényelmes ruhákat hord, hiszen mostanában senkit nem akar elcsábítani.

Dobó Kata alakja hibátlan, mégis többnyire tartózkodik a kihívó öltözködéstől. Anyaként egyébként is inkább a kényelmes ruhákat helyezi előtérbe, hiszen többnyire játszótérre jár randizás helyett. Kata szerint azonban egyáltalán nem is érdekli a férfiakat, hogy mit visel.

Dobó Kata Fotó: Polyák Attila - Origo

"A férfiaknak eddig soha nem az számított, hogy mit viseltem. Szerintem mindig az önazonosság a legfontosabb. Farmerban és pólóban is elérhető ugyanaz a hatás, mint egy szexis miniszoknyában, amit egyébként rég nem viseltem. És

bevallom, jó ideje nem járt pasi körül az eszem"

- árulta el Kata a hot! Magazinnak. Hozzátette, természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem vágyik társra, de a kislánya és a munkája most éppen kitölti az életét.

Dobó Kata: "Félek túlságosan megszokom a magányt"

A színésznő néhány hónapja szakított és azóta szingliként éli a mindennapjait, ezért joggal fél, mi lesz, ha megszokja a szabadságát. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.