Tóth Vera bikiniben élvezi a napsütést

Forrás: Tóth Vera / Facebook -
Los Angeles Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar énekesnő továbbra is Los Angelesben tartózkodik, erről tanúskodik nyilvános közösségi oldala, ahova folyamatosan érkeznek a friss fotók. Most éppen egy napfürdős délutánról.

Tóth Vera a barátjával, Mujahid Zolival utazott a tengerentúlra, nyaralásáról pedig folyamatosan tájékoztatja a rajongóit Instagram-oldalán. Korábban beszámoltunk arról, hogy Vera egy kisebb betegséggel küzdött, hogy elmarad a tervezett koncertje, valamint hogy végtelen lábakat villantott a Grand Canyonnál. Most pedig újabb fotó érkezett.

Napfürdős délután #losangeles #california #anastaciabeverlyhillslipstick #anastaciabeverlyhillscosmetics

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

"Napfürdős délután #losangeles #california #anastaciabeverlyhillslipstick #anastaciabeverlyhillscosmetics" - írta ki fényképe mellé Vera.

Rémálommá vált a nyaralás!

Tóth Vera Amerikában élvezi a szabadságát, és bizony az extrém élményeket sem hagyja ki. Az egyik ilyenből azonban rémálom lett: a hullámvasúton halálfélelme volt. Az esetről itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.