Megszületett Vastag Tamás második kisfia

Forrás: Facebook/ Vastag Tamás -
Születés család apa Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tomi másodszorra is édesapa lett.

Bár az X-Faktor egykori sztárja nem szeret a magánéletéről mesélni, a vasárnapi Sztárban sztár+1 kicsi című műsorban Ábel Anita elszólta magát: kiderült, Vastag Tomi barátnője második babájukkal várandós. Most pedig az a pletyka is felröppent, hogy megszületett a baba, aki szintén kisfiú. Sándor Samu kisöccséről egyelőre nincsenek információink. Sok egészséget mamának és babának is.

Vastag Tamás kétszeres apuka lett Forrás: Facebook/ Vastag Tamás

Sebestyén Ági egy szál fehérneműben pózolt a hóban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-sebestyen-agi-egy-szal-fehernemuben-pozolt-a-hoban-video.htmlSebestyén Ági, Vajna Timi után szabadon egy szál fehéreműben pózolt a hóban. TV + Sztárok95 éves korában elhunyt az Oscar-díjas színésznő, Dorothy Malonehttp://www.life.hu/sztarok/20180122-95-eves-koraban-elhunyt-az-oscar-dijas-szineszno-dorothy-malone.html95 éves korában hunyt el az Oscar-díjas színésznő, Dorothy Malone. TV + Sztárok--Magánéletéről vallott Kiss Tibi: bocsánatot kérni egyáltalán nem nehézhttp://www.life.hu/sztarok/20180122-maganeleterol-vallott-kiss-tibi-quimby.htmlA Quimby frontembere, Kiss Tibi lesz ma este a VIASAT3 Lakástalkshowjának vendége, aki többek között családjáról, világhoz való hozzáállásáról és szakmájáról is őszintén mesél. TV + Sztárok--Elárulta, nudista szigetre vágyik Cicciolina http://www.life.hu/sztarok/20180122-nudista-szigetre-vagyik-cicciolina.htmlVicces jeleneteknek lehetettek szemtanúi azok, akik látták Ciccionlinát az egyik ma reggeli tévéműsorban. TV + Sztárok--Sztárok, akiknek a gyereke öngyilkos lett: Marlon Brandótól Paul Newmanighttp://www.life.hu/sztarok/20180122-sztarok-akiknek-a-gyereke-ongyilkos-lett-marlon-brandotol-paul-newmanig.htmlHiába tűnik annak, egy híresség gyermekeként felnőni nem lehet könnyű: nehéz kilépni a híres szülők árnyékából, és van, hogy nem is sikerül. A folyamatos nyomás és figyelem sokakat sodor depresszióba, amiből nem mindenki találja meg a kiutat. Ezeknek a híres szülőknek a gyermekei csak egy utat találtak: önkezükkel vetettek véget az életünek. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina elárulta, mit terveznek párjával 2018-rahttp://www.life.hu/sztarok/20180122-kulcsar-edina-elarulta-mit-terveznek-parjaval-2018-ra.htmlKulcsár Edina és párja hosszú ideje harmonikus kapcsolatban vannak, így mindenki arra kíváncsi, mikor jön a kis trónörökös: most elárulta.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.