Marilyn Monroe-vá szeretne válni: így néz ki most a 26 éves férfi

botox Marilyn Monroe plasztikai sebészet ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cyril Roux-nak minden vágya az volt, hogy példaképére, Marilyn Monroe-ra hasonlítson. A francia férfi már túl van jó néhány ajakfeltöltésen. Mutatjuk, hogyan néz ki most!

A 26 esztendős Cyril Roux az elmúlt 18 hónapban forintra átszámolva több mint 1,7 milliót töltött ajakfeltöltésre és botoxoltatásra. A férfi most abban bízik hamarosan összegyűjti azt az összeget, ami az orrműtéthez és arcimplantátumhoz szükséges.

Először csak a különböző kezelések érdekeltek, de aztán szerettem volna fiatalabbnak kinézni és hasonlítani Marilyn Monroe-ra. Már túl vagyok 20 kezelésen." – idézi a féri szavait a Metro.

Cyrilt az sem érdekli, ha az utcán kinevetik a járókelők, mert ő így érzi jól magát a bőrében. Büszke a külsejére és alig várja a következő szépészeti beavatkozásokat.

Mutatunk néhány fotót az Instagramjáról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.