Különleges módon tudták meg második babájuk nemét Istenes Bencéék

Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap tudatatta a nagyvilággal Csobot Adél és Istenes bence, hogy haramosan kisbabájuk születik. A Story magazinnak most a várandósság részletieről is meséltek.

Megint kisfiút vár Istenes Bence és Csobot Adél. A fiatal szülők azonban nem akarták az orvostól hallani, hogy milyen nemű babájuk lesz, különös ötletük támadt.

"Megkértük az orvosunkat, hogy ne nekünk árulja el a baba nemét, hanem a vizsgálati értesítést e-mailben a nagymamáknak küldje el. Ezek után a családi ebédre anyukám és Bence édesanyja egy szép dobozzal érkezett. Izgatottan bontottuk ki, és egyből megláttuk a kék lufikat. Mi ezekből tudtuk meg abban a pillanatban, hogy Nátánnak öcsikéje lesz" - mesélte Adél a Story magazinnak.

Istenesék tervezték a babát, azt szerették volna, ha nincsen nagy korkülönbség a gyerekeik között, így többet tudnak játszani egymással. Nemsokára költöznek is, Kölnből Münchenből teszik át székhelyüket. Ott él Bence édesanyja és testvére, így együtt lehet a család. München ráadául Budapesthez is közelebb van, és Bence a munkáját onnan is tudja végezni. A második baba, pont ahogy Nátán Budapesten születik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.