Fitspiration World

Forrás:Fitspiration World Hungary -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testépítés-fitnesz immár világszerte hódít, Magyarországon pedig gyakorlatilag a legnépszerűbb sportággá vált. A szakma egyik meghatározó alakjával, Turós Györggyel beszélgettünk, aki az eddigi személyi edzés és versenyfelkészítés mellett feleségével most már online is segítséget nyújt a Fitspiration World projekt keretein belül.
Forrás: Fitspiration World Hungary

Honnan jött az ötlet, hogy létrehozzátok a brandet Magyarországon?

Mivel több mint három évtizede élek és dolgozom a testépítés-fitnesz világában, abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy ott lehettem a kezdeteknél és láthattam, hogyan emelkedett a magasba ez a sportág. Hihetetlen dinamizmussal fejlődik a mai napig is, mi pedig szeretnénk ezzel a lendülettel együtt fejlődni, illetve fejleszteni magunkat, méghozzá úgy, hogy belépünk az online világba.

A konditermek adta lehetőségek igen korlátozottak, ha csak arra gondolunk, hogy egy edzőnek egységnyi ideje van egy nap. Az új oldalunk létrehozásával megnyílik a lehetőség egy online tanácsadásra, így még több embernek tudunk segíteni a fejlődésben és még inkább érvényre tudjuk juttatni azokat az értékeket, amik számunkra fontosak.

Hogyan lett belőletek edző?

A feleségemnek, Ivettnek gyerekkori álma volt, hogy sporttal foglalkozzon, sportot oktatathasson, úgyhogy amikor letette a vizsgáját és lehetősége nyílt erre, akkor örömmel vágott neki, és azóta is az egyik legkedvesebb dolog az életében. Az én esetem kicsit rendkívülibb, ugyanis nem akartam tudatosan edző lenni. Fiatalon bokszoltam, cselgáncsoztam, birkóztam, de egyik sem fogott meg annyira, hogy örök szerelemmé váljon. Aztán 14 éves koromban egy barátom biztatására lementem a konditerembe, ahol később az emberek maguktól kerestek meg, hogy segítsek nekik az edzésben. Így kérte a segítségemet Béres Alexandra is, akit 1996-ban készítettem fel az Arnold Classic-ra, amit az Usa-ban rendeztek. Magyarok közül ezt a versenyt először Alexandra nyerte meg, ami hatalmas siker volt mindkettőnk számára, hiszen én is még csak 22 éves voltam.

Forrás: Fitspiration World Hungary

Mik a céljaitok?

A legfőbb célunkat, hogy a számunkra legkedvesebb tevékenységet munkaként végezhessük, már sikerült elérni. Ezt szeretnénk megtartani hosszútávon is. Emellett a megszerzett szaktudásunkat igyekszünk minél több embernek továbbadni, ez hívta életre a Fitspiration World online edzésterv és értend készítést is.

Továbbá szeretnénk az embereket megóvni azoktól a technikáktól, amelyek a hozzáértés hiányában könnyen sérülésekhez vezethetnek.

Miben különböztök azoktól, akik hozzátok hasonló szolgáltatásokat nyújtanak?

Egy edzőnek rendelkeznie kell készséggel, szaktudással, valamint a képességgel és természetesen akarattal, hogy átadja mindezt. A mi múltunk és szaktudásunk együttesen igen egyedi és sokrétű; én például voltam versenyző erőemelésben, fekvenyomásban, testépítésben, valamint vállaltam és vállalok versenyfelkészítést, illetve képeztem edzőket is.

Az edző a tanítványain keresztül rengeteget tanul, és ő magának is egy olyan személlyé kell válnia, akire példaképként lehet tekinteni. És miért pont mi? Mert azok mellett, amiket elmondtam, szinte minden szegmensét megjártam ennek a piacnak. Úgy gondolom, hogy olyan komplex szolgáltatást tudunk nyújtani biztos alapon az érdeklődőknek, amire más nem képes.

Csak online lehet veletek kapcsolatba lépni vagy személyesen is van rá lehetőség?

Eddig csak személyi edzés, illetve egyéb fitneszipari pozíción keresztül lehetett kapcsolatba lépni velünk, de most már online is. Ez persze nem zárja ki a további személyes konzultációkat, viszont arányaiban az online térre szeretnénk áthelyezni a hangsúlyt. Így el tudunk olyan emberekhez is jutni, akikkel amúgy nem tudnánk találkozni, mert nem érünk rá, vagy fizikailag távol vannak tőlünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.