Hódi Pamela nem akarja, Berki Krisztián mégis posztol a gyermekükről

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke család gyermek közösségi média Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt Hódi Pamela a közösségi oldalán mondta el, az utóbbi időben miért nem mutatja meg Berki Krisztiánnal közös lányát, Natasát a közösségi oldalon. A rajongók szerint Berki Krisztián nem tartja tiszteletben a kérését, továbbra is posztol a lányukról. 

Jelenleg az Ázsia Expressz című műsor forgatásán van Hódi Pamela. Amíg haza nem tér, főként az édesapa, Berki Krisztián és párja, Mazsi vigyáznak a kislányra. Az indulás előtt Pamela a közösségi oldalán kifejtette, hogy miért nem posztol Natiról az utóbbi időben.

"Ugyan a médiában nőtt fel, de mára "nagylány" lett. Hamarosan iskolába megy, írni olvasni fog tudni, és nem szerettem volna támadásoknak kitenni (tudom, hogy a múlt támadható, de a jelenen és a jövőn még tudunk változtatni.) Pár hónap próbálkozás után meghiúsult a tervem, mivel nem mindenben értettünk egyet az édesapjával, így amit megszerettem volna valósítani az értelmét vesztette, hiszen egy gombnyomás és máris információt és képet láthattok a kislányomról!" – írta az Instagramon Hódi Pamela.

Hódi Pamela nem akarja, hogy Nati szerepeljen a közösségi médiában Forrás: Instagram/Hódi Pamela

Azt is elárulta, hogy Nati abban a korban van, amikor nem igazán szereti, ha fotózzák. Megmondja, ha valamelyik kép nem tetszik neki. "Én is ugyanolyan anyuka vagyok, mint a legtöbb, és szivem szerint minden nap tennék ki képet a kislányomról, mert annyira szeretem és büszke vagyok rá, de nem érzem, hogy ennek jó vége lenne" – írta Pamela. A rajongók hiányolták a képeket, így azt ígérte, hogy bár ritkán, de mutat képet a kislányról kommentelési lehetőség nélkül.

A Ripost kiszúrta, hogy a kommentelők Pamela haragjától féltik Berkit, ugyanis amióta a modell elhagyta az országot, rendszeresen osztanak meg közös képet a kislánnyal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.