Születés gólyahír család édesapa Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két gyermek büszke édesapja Homonnay Zsolt, az Operettszínház művésze. Táncművész kedvese, Anita pedig most áldott állapotban van.

Tavaly nyáron már arról nyilatkozott Homonnay Zsolt, az Operettszínház művésze, hogy táncművész kedvesével, Anitával tervezik a családalapítást. A Blikk megtudta, hogy a pár máris gyermeket vár, így Homonnay két fia után ismét apa lesz. A hírt ő is megerősítette.

"Úgy érzem, egy gyermek, egy új élet születése minden körülmények között nagy dolog. Másodgenerációs apa vagyok, igazi ajándékként élem ezt meg. Az előadások, a színházi elfoglaltságok, az egyetem és a fellépések mellett egy új színnel bővül az életem, ami nagyszerű érzés. Új energiát hoz az életembe a gyerekvárás időszaka is, na meg majd a gyerek is” – mondta a lapnak Homonnay.

Homonnay Zsolt ismét édesapa lesz Forrás: Zih Zsolt/MTVA

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.