Hetek óta távol van családjától Bárdosi Sándor: így ünnepelte szülinapját

Bárdosi Sándor távolság család születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sándor hetek óta egy tanyán tölti az önkéntes karantént, a gazdaság vezetője ugyanis az egészségügyben áll helyet. Bárdosi és Növényi pedig közösen dolgoznak azon, hogy addig se legyen gond a gazdaságban. Az egykori olimpikont a születésnap is ott érte. 

Hetek óta családjától távol vészeli át a járvány sújtotta időszakot Bárdosi Sándor, aki Növényi Norberttel közösen jelenleg egy tanyán vállal helyettesítést. A gazdaság vezetője főállásban dolgozik az egészségügyben, így minden segítség jól jön a gazdaság vezetéséhez, amíg ő távol van. Bárdosi és Növényi hetek óta távol vannak a családjuktól.

Jó dolog, hogy segíthetünk egy kicsit, hiszen a családfő szinte minden idejét a kórházban tölti most. Munka pedig van bőven, a nap végén általában nem kell minket altatni.

Amikor csak tehetem beszélek a családommal, sokszor videochatelünk is, hogy lássam őket. Bár Ildi kisimultabbnak tűnik, mióta nem vagyok otthon, nagyon hiányzunk egymásnak.

Így ünnepelte szülinapját Forrás: Sláger TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.