Schobert Norbi nem tűri a rosszindulatú kommentelőket

tiltás Update Diet Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi létrehozta az első magyar fitnesz közösségi felületet, ahonnan azonnal kitiltja a nem kívánatos személyeket.

Az Update Diet nevű applikáció segítségével olyan barátokat gyűjthetünk, akik szintén diétáznak. Schobert Norbi hozta létre ezt a közösségi felületet, ahol minden az egészséges életmódról szól.

"Első pontként mentort lehet választani: Rékát vagy engem. Napközben üzenetekkel segítjük a felhasználókat, akik az applikációban vezethetik az étkezésüket, így látják, hogy napi hány gramm szénhidrátnál járnak például, de ugyanúgy a súlyukat is kontrollálhatják. Mindennap fejlesztjük a felületet, eddig nyolcvankétezren töltötték le. A legjobb benne, hogy a felhasználók egymást is tudják motiválni tanácsokkal, üzenetekkel, hozzászólásokkal, vagy ha úgy tartja kedvük, megoszthatják a számukra bevált recepteket. Teljesen ingyenes, ez az a felület, ami politika-, reklám- és erőszakmentes.

Nem kell félni a negatív, rosszindulatú kommentektől sem, mert aki bántó szándékkal és megengedhetetlen stílusban lép fel a csoport bármely tagjával szemben, azt gondolkodás nélkül kitiltom"

– árulta el a Borsnak Schobert Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.