Csoportterápiára jár LL Junior volt párja, Hopp Csilla

Hopp Csilla LL Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hopp Csilla tavaly augusztusban átélte a legrosszabb rémálmot, ami egy emberrel történhet: végignézte, ahogy halálra gázolják kisfiát, Dávidot.

A nyomozás szerint a kisfiú a zebra túloldalán lévő bátyjához, Lacihoz akart odafutni, habár Csilla barátnője a baleset előtti pillanatokban rászólt a Dávidkára, ő mégis kiszabadította magát a nő kezéből, ezek után pedig egy pillanat alatt megtörtént a tragédia.

Feldolgozni a lehetetlent, ám Csilla próbál mindent megtenni, azért, hogy Lacikának meg tudjon adni mindent. A Ripost megtudta, hogy az anya egy online csoportterápiára jár, ahol olyan szülőkkel gyógyulhat együtt, akik szintén elveszítették gyermeküket. Az Árva Szülők Alapítványa lehetőséget ad, hogy a résztvevők megismerjék egymás történetét, és ráébressze őket arra, hogy nem ők tehetnek a gyermekük haláláról. A gyógyulás azonban hosszú időt vesz majd igénybe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.