Rókusfalvy Lili már a hatodik hónapban jár, kislányt várnak

Forrás: Petőfi Live.hu -
Rókusfalvy Lili terhes kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal műsorvezető már hathónapos terhes, eddig titkolta, hogy újra babát. Rókusfalvy Liliék családja kisfiúk után egy kislánnyal bővül hamarosan.

Két hónapig nem forgatott az M2 Petőfi TV műsorvezetője a koronavírus miatt, így a nézők nem láthatták, hogy növekszik a pocakja. Pedig Lili már a hatodik hónapban jár.
Azt is tudják, hogy kislánnyal bővül a család, akinek majd fiuk, Boldizsár ad nevet.
A Story magazinnak a műsorvezető elárulta, amikor 27 évesen terhes lett első gyerekével, már akkor tudta, hogy szeretnének neki egy kistestvért, ám nem akarták elkapkodni.

Rókusfalvy Lili és párja kislányt várnak. Forrás: Petőfi Live.hu

„Pszichológusok szerint az első három év meghatározó a kicsi életében, ilyenkor kell a legjobban figyelni rá, és ezt megfogadtuk. Szinte az összes időnket Boldival töltöttük: utaztunk, rengeteget játszottunk, nagyokat sétáltunk, tanítgattuk mesékre, versekre... A szülői lét összes percét kiélveztük, a fiunk fejlődését napról napra figyelemmel kísérjük" – nyilatkozta Lili.

Arról is mesélt, az ultrahangra fia és a dédi is elkísérte őket férjével. Az idős asszony annyira meghatódott, hogy elsírta magát. Lili szerint kora ellenére nagyon jó egészségnek örvend, és számít majd rá, ha segítségre lesz szüksége a gyerekekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.