betegség Young G izületi fájdalom VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Béci három és fél éve küzd a borzalmas ízületi fájdalmaival. A betegség mostanra olyannyira komolyra fordult, hogy már a mindennapjait is megnehezíti, dolgozni, de még lábra állni is alig tud, így átmenetileg a családbővítésről is le kellett mondaniuk párjával.

Az egykori valóságshow sztár már több millió forintot költött különböző kezelésekre, és minden alternatív gyógymódot kipróbált, ám eddig eredménytelenül.

kezdte mesélni a Borsnak.

„A koronavírus-járvány miatt minden fellépésemet visszamondták, most pedig, hogy újra munkába tudnék állni, az egészségi állapotom miatt nehezebben megy a fellépés, de mindent elvállalok. Egy-egy kisebb bulira eljárok, de a múltkor is alig bírtam kitántorogni a színpadra. Az anyagi tartalékaim nagy részét már feléltem. Néha futárkodni és csomagolni szoktam, de az orvosi kezelések minden pénzemet felemésztik"

A szteroidok szedését azonban abba kellett hagynia, hiszen párjával kisbabát szeretnének, így az erős gyógyszerek a családalapítás útjába álltak, hiszen a magzatra rossz hatással lehetnének ezek a fájdalomcsillapító készítmények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.